ΛΟΤΖΕΣΚΙ: «ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΗ»

Ο Ματ Λοτζέσκι υποστήριξε πως κάτι ειπώθηκε από τον Αγγέλου προς τον Καλάθη τη στιγμή της έντασης, αλλά δεν είχε ξεκάθαρη εικόνα για το πως ήρθε η… έκρηξη.

Λοτζέσκι: «Δεν ξέρω τι είπε ο προπονητής του Άρη στον Καλάθη»

Ένα ακόμα πολύ καλό παιχνίδι έκανε με τον Παναθηναϊκό ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος μετά τη νίκη επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη υποστήριξε πως οι «πράσινοι» είχαν την εμπειρία να πάρουν το αποτέλεσμα που ήθελαν. «Δεν είχαμε άγχος. Ποτέ δεν είναι εύκολα να κερδίσουμε εδώ. Κάθε χρόνο είναι δύσκολα. Έγινε ότι έγινε μέσα στον αγώνα. Στο μεγαλύτερο διάστημα είχαμε τον έλεγχο και το προβάδισμα ώστε να μην απειληθούμε στο τέλος», είπε χαρακτηριστικά ο «Λότζο» και πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε στην φάση εκείνη, με τον Νικ Καλάθη και τους προπονητές. Κάτι είπε ο προπονητής του Άρη στον Νικ, μετά ήρθε ο προπονητής μας να τον υπερασπιστεί. Ότι έγινε, έγινε. Μετά είχαμε και ορισμένες εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες αλλά το μυαλό μας ήταν στο σωστό μέρος για να κερδίσουμε».

Όσο για την αποβολή του Πασκουάλ, σχολίασε: «Τέτοιες καταστάσεις καμιά φορά σε βοηθάνε να συγκεντρωθείς και να παίξεις καλύτερα. Αντιδράσαμε σωστά, κρατήσαμε την συγκέντρωση μας. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα γίνει κάτι τέτοιο, πέρυσι δεν είχε αποβληθεί. Ήταν καλή εμπειρία και για το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο, για να είναι έτοιμο να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 25 Μαίου