ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ: LAST CALL… ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (VIDEO)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να προμηθευτεί με το εισιτήρια διαρκείας του, καθώς αύριο (12/10) λήγει η προθεσμία.

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Last call… για τα διαρκείας (video)

Με ένα εντυπωσιακό βίντεο με τίτλο «We are ready to Fight» (σ.σ. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε», η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κάλεσε τον κόσμο του του «τριφυλλιού» να προμηθευτεί με το δικό του εισιτήριο διαρκείας για να μπορεί να παρακολουθήσει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Να σημειωθεί πως αύριο (12/10) είναι η τελευταία μέρα διάθεσης των διαρκείας και υπάρχει αρκετή κινητικότητα, με το ρεκόρ να αυξάνεται όλο και περισσότερο.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται από τα ακόλουθα σημεία:

Τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00), Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010.

Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.

Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

Την Πέμπτη 11/10 θα λειτουργούν από τις 18.00 μέχρι τις 21.00 τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο Parking 5.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)

Δείτε το βίντεο:

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 22 Μαίου