ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ: «Η EUROLEAGUE ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ»

Ο Τζόρντι Μπερομέου τόνισε πως οι διοργανωτές απέδειξαν πως ήθελαν τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ενώ μίλησε για ένα ενδεχόμενο Final-4 στην Αθήνα.

Μπερτομέου: «Η Euroleague πάντα ήθελε τον Παναθηναϊκό»

Αποσπάσματα από τη συνέντευξή του στη «Live Sport»:

Για την «αντιπαλότητα» με τον Παναθηναϊκό την περασμένη σεζόν: «Από μέρους μας δεν υπήρχε τέτοια συμπεριφορά. Τέτοιες διαφωνίες δεν είναι σπάνιο φαινόμενο. Σημασία έχει να τις αφήνεις πίσω και να προχωράς μπροστά. Αυτό κάναμε και η Euroleague αποδεικνύει πως πάντα ήθελε τον Παναθηναϊκό».

Για τις ποινές στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Επιβλήθηκαν κάποιες κυρώσεις, επειδή είχαν συμβεί ορισμένα ανεπίτρεπτα πράγματα. Η σεζόν ολοκληρώθηκε και ο κ. Γιαννακόπουλος απολογήθηκε δημοσίως αναγνωρίζοντας το λάθος του. Αυτό μας δίνει το δικαίωμα να προχωρήσουμε σε αναστολή των κυρώσεων. Όχι διαγραφή, αναστολή. Θα αποβληθεί την ίδια στιγμή, αν σημειωθεί ξανά ανάλογη συμπεριφορά».

Για τη διεξαγωγή Final Four στην Αθήνα και το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο: «Είναι πολύ μακρινά αυτά. Εξετάζουμε κάθε δεδομένο και οποιοδήποτε ενδιαφέρον. Γνωρίζουμε πως υπάρχει ενδιαφέρον από ελληνικής πλευράς. Θα μελετήσουμε όλες τις παραμέτρους και θα αποφασίσουμε με γνώμονα την οργάνωση ενός άρτιου Final Four. Η Ελλάδα έχει παράδοση στις μεγάλες εκδηλώσεις. Για εμάς πάντα είναι ευχάριστο να έχουμε διοργανώσεις σε χώρες σαν την Ελλάδα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 17 Αυγούστου