ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ: ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Την Πέμπτη το βράδυ δεν θα κάνει μόνο ο Παναθηναϊκός την ευρωπαϊκή του… πρεμιέρα, αλλά και το ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Ζεσταίνεται το ΟΑΚΑ για την πρεμιέρα

Το Σάββατο, το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων δεν άνοιξε τις πύλες του, αλλά αυτό θα το κάνει την Πέμπτη και το αποτέλεσμα λογικά θα είναι… εντυπωσιακό, μιας και ο κόσμος έχει αποδείξει την τρέλα και την «δίψα» του. Τα εισιτήρια για την συγκεκριμένη αναμέτρηση έχουν ήδη ξεκινήσει να διατίθενται, με την ΚΑΕ να έχει εκδώσει και την σχετική ανακοίνωση για τους τρόπους διάθεσή τους.

Αναλυτικά οι τρόποι διάθεσης:

«Από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00), Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010.

Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.

Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

Την Πέμπτη 11/10 θα λειτουργούν από τις 18.00 μέχρι τις 21.00 τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο Parking 5.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη  η  αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!»

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 20 Αυγούστου