ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ: ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΩΝ… ΡΕΚΟΡ!

Έσπασαν το φράγμα των 7.000 καρτών τα εισιτήρια διαρκείας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, με τον κόσμο του να βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάρριψη ενός ιστορικού ρεκόρ.

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Ετοιμάζεται για το ρεκόρ των… ρεκόρ!

Αν η τρέλα δεν πάει στα βουνά, αλλά σίγουρα πηγαίνει στο… ΟΑΚΑ! Κι απ’ ό,τι φαίνεται εκεί θα πηγαίνει σε κάθε παιχνίδι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, ο οποίος θα έχει τη μόνιμη και στήριξη των φιλάθλων τους με την τακτική και μαζική τους παρουσία. Αυτό προϊδεάζει τουλάχιστον η διάθεση και ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας μέχρι τώρα και μαζί με αυτό, προϊδεάζει και για ένα ιστορικό ρεκόρ!

Συγκεκριμένα, χθες, ο «πράσινος» λαός έσπασε το φράγμα των 7.000 καρτών, οι οποίες έχοντας ξεπεράσει πια και αυτόν τον αριθμό φαίνεται πλέον ότι οδηγούνται για την κατάρριψη του περσινού ρεκόρ και την καταγραφή ενός νέου!

Αξίζει αλλά και… αρκεί να σημειωθεί πως μέχρι χθες, τα εισιτήρια διαρκείας που είχαν διατεθεί ήταν 800 περισσότερα από αυτά που είχαν διατεθεί την αντίστοιχη περσινή περίοδο! Τι σημαίνει αυτό; Ότι είναι πλέον θέμα ημερών για τον κόσμο του «τριφυλλιού» να ξεπεράσει τον συνολικό περσινό αριθμό των καρτών που διατέθηκαν (υπολείπονται περίπου 350 εισιτήρια), αλλά πολύ νωρίτερα από το τέλος της διάθεσής τους!

Υπενθυμίζεται βέβαια ότι ο περσινός αριθμός εισιτηρίων είχε γράψει ένα ιστορικό ρεκόρ για τους «πράσινους», που όμως φέτος είναι έτοιμοι να το καταρρίψουν κι αυτό, σημειώνοντας το ρεκόρ του… ρεκόρ!

Κλείστε τη θέση σας για το ΟΑΚΑ από τα κάτωθι σημεία:

Τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00), Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010.

Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.

Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

Δείτε αναλυτικά όλα τα οφέλη των εισιτηρίων διαρκείας:

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ & ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

Διάλεξε τώρα τη θέση σου στο γήπεδο για την οικογένειά σου και επωφελήσου από τα διευρυμένα οικογενειακά εκπτωτικά πακέτα.

Ισχύουν ειδικές οικογενειακές εκπτώσεις για όλα τα εισιτήρια διαρκείας από 30% έκπτωση έως 40% στις κατηγορίες Zone 1 – Zone 5.

Απαραίτητο δικαιολογητικό: φωτοτυπία βεβαίωσης οικογενειακής κατάστασης.

*Η έκπτωση ισχύει για κάθε παιδί – έφηβο έως 15 ετών.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πάντα δίπλα στους φοιτητές και τις ευπαθείς ομάδες, προσφέρει και φέτος προνομιακές τιμές καρτών διαρκείας για να μη λείψει κανείς από τους επίσημους αγώνες της ομάδας.

Φοιτητικό: Οι νέοι από 18 έως και 26 ετών μπορούν να προμηθευτούν τα Φοιτητικά διαρκείας τους με έκπτωση.

Απαραίτητο δικαιολογητικό: φωτοτυπία της φοιτητικής ταυτότητας σε ισχύ ή βεβαίωση σπουδών και της ταυτότητάς τους.

Ανεργίας: Απαραίτητο δικαιολογητικό: φωτοτυπία βεβαίωσης ανεργίας σε ισχύ.

Α.Μ.Ε.Α. με αμαξίδιο : Απαραίτητο δικαιολογητικό: φωτοτυπία βεβαίωσης του ΚΕΠΑ.

*Για την αγορά των ειδικών εκπτωτικών καρτών όπου απαιτούνται τα παραπάνω δικαιολογητικά (οικογενειακό, φοιτητές, άνεργοι & ΑΜΕΑ) θα πρέπει να καλέσετε στο τηλέφωνο επικοινωνίας 210 64 400 10

ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑΤΑ

Για τις δικές σας ανάγκες και φέτος θα διατεθούν τα πάνω διαζώματα 407 Α, 408, 408 Α, 409, 409 Α, 410, 410 Α & 411.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ

Για όλες τις κατηγορίες καρτών διαρκείας, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς τους με όλες τις πιστωτικές κάρτες από 3 έως και 5 άτοκες δόσεις ανάλογα την κατηγορία του εισιτηρίου διαρκείας.

ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις στον αγωνιστικό χώρο (Baseline & Platinum) επικοινωνήστε στο 210 – 3503282 , 3503289 & 210 6440010.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΧΟΡΗΓΩΝ

Το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν αναλυτικά τα προνόμια των χορηγών μας προς τους κατόχους διαρκείας, τα οποία είναι πολλά και σημαντικά.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 20 Αυγούστου