ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ: «ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, αλλά και για τον φετινό Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Παπαπέτρου: «Όλοι ξέρουν την προσφορά του Παύλου Γιαννακόπουλου στο μπάσκετ»

«Εμείς μπήκαμε να παίξουμε. Εννοείται πως είχαμε πολλά συναισθήματα, αλλά μπήκαμε να παίξουμε και να κερδίσουμε. Αυτός ο κόσμος άξιζε τη νίκη και ελπίζω να συνεχίσουμε με νίκη και αύριο και να γίνει αυτό το τουρνουά θεσμός», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Έχω υπάρξει στο μπάσκετ, άσχετα σε ποια ομάδα έπαιξα. Όλοι ξέρουν την προσφορά του Παύλου Γιαννακόπουλου στο μπάσκετ, με όλα όσα έχει καταφέρει, με τα χρήματα που έχει βάλει και όσα έχει χάσει από την τσέπη της. Αυτό το αντιλαμβάνεται και ο κόσμος.

Παλεύουμε όχι μόνο για τον κόσμο, αλλά και για τους προέδρους που κάνουν θυσίες σε τέτοιες εποχές. Ευχαριστώ τον κόσμο που με έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή. Με έχει βοηθήσει να νιώσω οικεία και να σκέφτομαι μόνο το μπάσκετ. Δεν είναι ώρα για μεγάλα λόγια. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε.

Είμαστε χαρούμενοι που παίξαμε καλά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, Είμαστε πλήρης κai πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να γίνουμε όλο και καλύτεροι. είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Προσπαθώ να δουλεύω με το σωστό τρόπο, με τη σωστή νοοτροπία και θέλω να δείχνω τον εαυτό μου στο παρκέ. Με έχει ξαναδεί ο πατέρας μου στην κερκίδα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 24 Ιουνίου