ΔΩΝΗΣ: «ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ» (VIDEO)

Τα μαθήματα Παναθηναϊκής ιστορίας από τον Γιώργο Δώνη συνεχίστηκαν για τους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» που βρέθηκαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ για να τιμήσουν και αυτοί με την σειρά τους τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Δώνης: «Υποχρέωσή μας να έρθουμε και να τιμήσουμε τον Παύλο Γιαννακόπουλο» (video)

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης υπογράμμισε:  «Πρώτα απ’ όλα ήταν υποχρέωσή μας να έρθουμε εδώ για να τιμήσουμε έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει τόσα πολλά για την ιδέα του Παναθηναϊκού. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος πέραν από ένας ικανότατος πρόεδρος που έδωσε τα πάντα για την Παναθηναϊκή ιδέα, ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος με ήθος και αρχές. Νομίζω ότι έχει δείξει τον δρόμο πως ένας παράγοντας μπορεί να διοικήσει σωστά και να οργανώσει σωστά μια ομάδα, πέρα από την αγάπη που είχε για τον σύλλογο».

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι είναι σημαντικό οι παίκτες που αντιπροσωπεύουν μια ομάδα να ξέρουν την ιστορία της. Το είπα και πρόσφατα. Γιατί πιστεύω πως μέσα από τις επιτυχίες της ομάδας και μέσα από την οργάνωση πρέπει να βλέπουμε και ποιοι είναι αυτοί που έχουν προσφέρει αυτές τις επιτυχίες στο σύλλογο και να το αναγνωρίζουμε. Νομίζω πως και το ποδοσφαιρικό τμήμα το έχει κάνει σε πολύ μεγάλο βαθμό αυτό».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 20 Ιουνίου