«ΧΑΣΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΕΧΤΙΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ»

Ο Τζόρντι Μπερτομέου μίλησε για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, ενώ υπογράμμισε ότι η κόντρα με τον Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν.

«Χάσαμε μια από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες, έχτισε ένα μεγαθήριο»

Ο CEO της Euroleague αρχικά είπε στις δηλώσεις που έκανε στην Cosmote TV ότι: «Είναι πάντα ωραίο να βρίσκομαι σε μία χώρα που έχει τόσο μεγάλο πάθος για το μπάσκετ».

Στη συνέχεια μίλησε για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, λέγοντας: «Ήμουν τυχερός να είμαι φίλος του για χρόνια, αλλά όταν έφυγε από τη ζωή, χάσαμε μία από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Έχτισε τον Παναθηναϊκό, ένα μεγαθήριο του ευρωπαϊκού μπάσκετ με έξι τίτλους».

Σε ερώτηση για το αν η κόντρα με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ανήκει στο παρελθόν, απάντησε: «Ναι. Τέτοια πράγματα συμβαίνουν και ανήκουν στο παρελθόν. Το μόνο που μετρά είναι το αύριο. Ανεξαρτήτως τι έγινε στο παρελθόν, ελπίζουμε ότι όλοι θα μάθουμε από τα λάθη μας».

Όσο για το ενδεχόμενο διεξαγωγής Final-4 στην Αθήνα, είπε: «Αυτό είναι κάτι που θα θέλαμε να γίνει και σίγουρα οραματιζόμαστε. Δεν μπορούμε να πούμε πότε ακριβώς, αλλά είναι ένα από τα σχέδια μας».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 17 Ιουνίου