ΠΑΣΚΟΥΑΛ: «ΤΟ DNA ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Τσάβι Πασκουάλ, μίλησε για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Πασκουάλ: «Το DNA του Παύλου Γιαννακόπουλο πέρασε στον Παναθηναϊκό»

Στο στίγμα που άφησε στον Παναθηναϊκό και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ ο Παύλος Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε ο Τσάβι Πασκουάλ στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το τουρνουά που διοργανώνει η «πράσινη» ΚΑΕ στη μνήμη του κορυφαίου παράγοντα στην Ελλάδα.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις τρεις ομάδες που είναι εδώ και κάνουν ακόμα πιο σπουδαίο το τουρνουά με την παρουσία τους. Είναι ευκαιρία να τιμήσουμε μια σημαντική προσωπικότητα όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό αλλά συνολικά για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ θέλουμε να δείξουμε μια καλή εικόνα, είναι ευκαιρία να δούμε ξανά και τον κόσμο μας. Η σεζόν θα είναι πολύ μεγάλη, χαιρόμαστε που θα γίνει αυτό το τουρνουά», είπε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός.

Ο Πασκουάλ πρόσθεσε ακόμα πως: «Πολλές φορές όταν ένας πολύ καλός παίκτης αποσύρεται γίνεται κουβέντα για το DNA του και πως επηρέαζε τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του. Αυτό έγινε με τον Διαμαντίδη, τον Ναβάρο. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει  με τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Άφησε το στίγμα του, το DNA του έχει περάσει μέσα στην ομάδα. Ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που όλοι θα θυμούνται για πάντα για όσα πρόσφερε στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και όχι μόνο».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 19 Ιουνίου