Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΕΝΙΑΙΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ»

Το βράδυ της Πέμπτης (27/9) στο κλειστό του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο του 1ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το «παρών» θα δώσουν όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού, κάτι που θα έκανε χαρούμενο τον ιστορικό παράγοντα των «πράσινων», όπως τόνισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Δ. Γιαννακόπουλος: «Όραμα του Παύλου Γιαννακόπουλου ο ενιαίος Παναθηναϊκός»

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στην συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (27/9) στάθηκε στην θέσπιση του τουρνουά, το οποίο ανήκει πλέον στο επίσημο καλεντάρι της Ευρωλίγκας, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε την Φενέρμπαχτσε, την Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Χίμκι για την αποδοχή της πρόσκλησης.

Ακόμα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για την παρουσία όλης της «οικογένειας» του Παναθηναϊκού στο ίδιο κτήριο, μετά από πολλά χρόνια, καθώς το «παρών» στο κλειστό του ΟΑΚΑ θα δώσουν οι άνθρωποι και οι αθλητές του ποδοσφαιρικού τμήματος, του μπασκετικού, αλλά και του Ερασιτέχνη.

«Η θέσπιση αυτού του ετήσιου τουρνουά είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε ως ΚΑΕ για έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει τόσα πολλά όχι μόνο στον Παναθηναϊκό αλλά συνολικά στον χώρο του αθλητισμού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ευρωλίγκα η οποία αμέσως αγκάλιασε την προσπάθεια αυτή και ενέταξε το τουρνουά στο επίσημο καλεντάρι της και θα είναι κάθε χρόνο ένα επίσημο τουρνουά», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους φίλους μας από τη Φενέρμπαχτσε, τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τη Χίμκι. Είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι αυτό το τουρνουά γίνεται ανάμεσα σε φίλους.

Τα έσοδα αυτού του τουρνουά, αλλά και πολλά άλλα έσοδα που θα προκύπτουν στη διάρκεια της χρονιάς, θα πηγαίνουν στο «Ίδρυμα Παύλος Γιαννακόπουλος» το οποίο δημιουργήθηκε με σκοπό να φέρουμε ακόμα περισσότερα παιδιά κοντά στον αθλητισμό. Είμαστε ήδη σε συνεννόηση με το υφυπουργείο αθλητισμού έτσι ώστε να αναβαθμιστούν οι ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις και να χτιστούν νέα γήπεδα μπάσκετ, για να φέρουμε τον κόσμο κοντά στο άθλημα και ειδικά τα παιδάκια».

Παράλληλα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος υποστήριξε: «Έχω την ενημέρωση πως απόψε στο ΟΑΚΑ, ότι μετά από πολλά χρόνια, στο ίδιο κτήριο θα βρίσκονται οι άνθρωποι και οι αθλητές του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, οι άνθρωποι και οι αθλητές του μπασκετικού Παναθηναϊκού και οι άνθρωποι και οι αθλητές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Αυτό είναι κάτι που θα έκανε τον πατέρα μου πολύ χαρούμενο, γιατί πάντα είχε ως όραμα έναν ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό».

Τέλος, σε ερώτηση που έγινε σχετικά με δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για «πάγωμα» των ποινών του από την Ευρωλίγκα, ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, απάντησε: «Ποτέ σε μια κόντρα δεν ευθύνεται μόνο η μια πλευρά, έγιναν λάθη κι από τις δυο πλευρές. Από τη δική μας πλευρά έγιναν κάποια λάθη με κάποιες αντιδράσεις που ξεπέρασαν τα όρια. Καθίσαμε με την Ευρωλίγκα τα συζητήσαμε, όλα αυτά πιστεύω πως ανήκουν στο παρελθόν και θα προχωρήσουμε όλοι μαζί μπροστά, για το καλό του αθλήματος και του αθλητισμού».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 26 Ιουνίου