ΕΚΠΤΩΣΗ 20% ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΦΑΝΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ PAO SHOP

Όσοι δώσουν το «παρών» στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν τη φανέλα των 100 χρόνων με έκπτωση 20% από τα PAO Shop!

Έκπτωση 20% στην επετειακή φανέλα από τα PAO Shop

Τεράστια προσφορά από τα PAO Shop, όπως έγινε γνωστό, με αφορμή το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που διοργανώνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Το επίσημο κατάστημα των ειδών της «πράσινης» ΚΑΕ, προσφέρει την επετειακή φανέλα για τα 100 χρόνια του μπασκετικού τμήματος, με έκπτωση 20% σε όσους βρεθούν στο ΟΑΚΑ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν τη νέα επίσημη επετειακή φανέλα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, με το ειδικά σχεδιασμένο λογότυπο των 100 χρόνων, με έκπτωση 20% θα έχουν όσοι φίλαθλοι βρεθούν στο 1ο Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος». Η προσφορά ισχύει μόνο για τις ημέρες του Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» σήμερα και αύριο (27/9 και 28/9) και μόνο από τα καταστήματα του PAOSHOP στο ΟΑΚΑ στις Θύρες VIP, 3, 27 και 11! Να σημειώσουμε, επίσης, πως στην προσφορά περιλαμβάνεται και η πρώτη εμφάνιση, η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα σήμερα το βράδυ από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και την Adidas στο παρκέ του Κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 19 Ιουνίου