ΕΚΠΤΩΣΗ 20% ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΦΑΝΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ PAO SHOP

Όσοι δώσουν το «παρών» στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν τη φανέλα των 100 χρόνων με έκπτωση 20% από τα PAO Shop!

Έκπτωση 20% στην επετειακή φανέλα από τα PAO Shop

Τεράστια προσφορά από τα PAO Shop, όπως έγινε γνωστό, με αφορμή το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που διοργανώνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Το επίσημο κατάστημα των ειδών της «πράσινης» ΚΑΕ, προσφέρει την επετειακή φανέλα για τα 100 χρόνια του μπασκετικού τμήματος, με έκπτωση 20% σε όσους βρεθούν στο ΟΑΚΑ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν τη νέα επίσημη επετειακή φανέλα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, με το ειδικά σχεδιασμένο λογότυπο των 100 χρόνων, με έκπτωση 20% θα έχουν όσοι φίλαθλοι βρεθούν στο 1ο Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος». Η προσφορά ισχύει μόνο για τις ημέρες του Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» σήμερα και αύριο (27/9 και 28/9) και μόνο από τα καταστήματα του PAOSHOP στο ΟΑΚΑ στις Θύρες VIP, 3, 27 και 11! Να σημειώσουμε, επίσης, πως στην προσφορά περιλαμβάνεται και η πρώτη εμφάνιση, η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα σήμερα το βράδυ από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και την Adidas στο παρκέ του Κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων».

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου