ΣΠΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΨΤΕ ΑΦΟΒΑ, ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ… ΑΣΕΑΔ! (PHOTOS)

Για μια ακόμη φορά το ΑΣΕΑΔ σε κάνει να αναρωτιέσαι ποιος είναι τελικά ο ρόλος του…

Σπάστε και κάψτε άφοβα, στην υγειά του… ΑΣΕΑΔ! (photos)

Να αποθαρρύνει τους θερμοκέφαλους να κάνουν επεισόδια ή κάτι άλλο; Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ να διαγράψει… μονοκοντυλιά, την ποινή των δύο αγωνιστικών «κεκλεισμένων των θυρών» που είχε επιβάλλει ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ στον Ολυμπιακό για τα αίσχη (μεταξύ των οποίων και ένα καμένο βαν) στον περσινό 4ο τελικό στο ΣΕΦ, ανάμεσα στους Πειραιώτες και τον Παναθηναϊκό, είναι πέρα από συζητήσιμη και άκρως επικίνδυνη.

Κι όχι μόνο για τις ομάδες και τον φίλαθλο κόσμο αλλά και για όσους εργάζονται για τις τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων. Εκτός και αν το μήνυμα που παίρνει ο χουλιγκάνος από τη συγκεκριμένη αθωωτική απόφαση είναι κάποιο άλλο εκτός από το «σπάστε και κάψτε άφοβα»; Δυστυχώς για τον ελληνικό αθλητισμό και την ελληνική κοινωνία γενικότερα, αποφάσεις σαν αυτή, είναι πολύ πιθανό να πυροδοτήσει νέο κύκλο βίας, πόσο μάλλον δε σε ένα γήπεδο όπως το ΣΕΦ που δεν… φημίζεται και για το ήρεμο κλίμα του. Τουναντίον.

Η ουσία είναι μία: Η ΚΑΕ Ολυμπιακός παραμένει και με τη βούλα η πλέον «χαϊδεμένη» ομάδα του ΑΣΕΑΔ και το ΑΣΕΑΔ δημιουργεί πια παράδοση στο να… σβήνει τις ποινές των «ερυθρολεύκων». Είναι πια η συνήθεια που έγινε λατρεία… Κι αυτό ίσως να πρέπει να ερευνηθεί από όσους έχουν όχι μόνο τη δυνατότητα αλλά την υποχρέωση να δουν τι πραγματικά συμβαίνει.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Ιουλίου