ΜΙΖΡΑΧΙ: «ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ » (VIDEO)

Για τη μακρόχρονη φιλία που είχε με τον Παύλο Γιαννακόπουλο αλλά και για το πόσο στοιχίζει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ η απώλειά του, μίλησε ο εμβληματικός πρόεδρος της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σιμόν Μιζράχι.

Μιζράχι: «Αφιέρωσε τη ζωή του στο μπάσκετ ο Παύλος Γιαννακόπουλος » (video)

Ο Σιμόν Μιζράχι συνδεόταν με φιλία άνω των 30 ετών με τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Αμφότεροι είχαν τεράστια αγάπη για τα δυο κλαμπ που διοικούσαν, τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τον Παναθηναϊκό αντίστοιχα, με τον εμβληματικό πρόεδρο των Ισραηλινών να αναφέρεται με συγκινητικά και άκρως τιμητικά λόγια στον μεγαλύτερο παράγοντα που ανέδειξε ποτέ ο ελληνικός αθλητισμός.

«Ήξερα τον κύριο Παύλο Γιαννακόπουλο για περισσότερα από 30 χρόνια. Ήταν ένας άνδρας με τιμή, είχε αξιοπρέπεια, ήθος και τηρούσε τις παραδόσεις σε ό,τι έκανε. Εκτιμώ πολύ όλα όσα έκανε, όπως ξέρετε ήταν πολύ πιστός άνθρωπος», είπε αρχικά ο Σιμόν Μιζράχι και πρόσθεσε:

«Όταν υπήρξε η κρίση ανάμεσα στη FIBA και την Euroleague, αυτός κι εγώ αποφασίσαμε να δώσουμε μια ευκαιρία και να μείνουμε άλλον έναν χρόνο με τη FIBA με τη Suproleague που τελικά έγινε Euroleague. Άνθρωποι σαν τον Παύλο Γιαννακόπουλο που αφιέρωσαν τη ζωή τους στη δουλειά τους και στο μπάσκετ, δεν μπορείς να τους βρεις κάθε μέρα».

Τέλος, σχολίασε ότι: «Άνθρωποι σαν τον Παύλο έφτιαξαν το μπάσκετ που έχουμε σήμερα και είναι μεγάλη τιμή να συμμετέχουμε σε αυτό το τουρνουά. Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός είναι σημαντικό μέρος της Euroleague και όπως είπα ο Παύλος Γιαννακόπουλος έδωσε πάρα πολλά για το ευρωπαϊκό μπάσκετ».

Δείτε το βίντεο:

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 16 Ιουνίου