ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ: «ΣΑΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ» (VIDEO)

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς προσερχόμενος στο gala για το «Παύλος Γιαννακόπουλος» αναφέρθηκε στον εμβληματικό διοικητικό ηγέτη  της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ομπράντοβιτς: «Σαν πατέρας για όλους ο Παύλος Γιαννακόπουλος» (video)

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε έδωσε το «παρών» στο gala για το πρώτο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που διοργανώνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για να τιμήσει τη μνήμη του μεγαλύτερου αθλητικού παράγοντα στην ιστορία της Ελλάδας. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε επί 13 χρόνια στο «τριφύλλι» με τον Παύλο Γιαννακόπουλο κι όπως ήταν φυσικό, είχε μόνο καλά λόγια να πει.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πιστεύω πως όλοι καταλαβαίνουν την προσφορά του κυρίου Παύλου στο ευρωπαϊκό μπάσκετ συνολικά κι όχι μόνο στον Παναθηναϊκό. Ήταν ένα πρόσωπο που όλοι θαύμαζαν και σέβονταν. Ήταν απίστευτη η εμπιστοσύνη που μου έδωσε όπως και σε όλους τους ανθρώπους που δούλευαν για τον Παναθηναϊκό εκείνη την περίοδο κι είναι δύσκολο να τον ξεχάσουμε. Ήταν σαν πατέρας για όλους μας».

Πως βλέπετε το ευρωπαϊκό μπάσκετ χωρίς τον Παύλο Γιαννακόπουλο;

«Είναι μια τεράστια απώλεια για όλους. Είναι δύσκολο όταν χάνεις έναν άνθρωπο σαν τον κύριο Παύλο. Όλοι είμαστε λυπημένοι για αυτό, θα τον θυμόμαστε για πάντα. Προσωπικά έχω πολλά πράγματα να θυμάμαι, 13 χρόνια είναι μια μεγάλη περίοδο. Αυτό που ήταν απίθανο, ήταν η ενέργεια που έβαζε κάθε φορά που ερχόταν να δει την ομάδα και να μιλήσει σε όλους μας. Ξεκινώντας από τους παίκτες, το σταφ και όταν μιλούσε σε εμένα, ήταν έτοιμος να μας βοηθήσει σε κάθε κατάσταση».

Πως νιώσατε όταν σας ζήτησε ο Παναθηναϊκός να έρθετε εδώ;

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Για εμάς είναι μεγάλη τιμή και ευχαρίστηση να είμαστε εδώ».

Δείτε το βίντεο:

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 25 Ιουνίου