«ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΥΛΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ»

Σύσσωμη η ομάδα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, έστειλε μέσω της «ΠΡΑΣΙΝΗΣ» το δικό της μήνυμα και κάλεσμα στον κόσμο για τη μαζική του παρουσία στο ιστορικό διήμερο για να τιμήσουν όλοι μαζί τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.

«Όλοι ΟΑΚΑ για τον τεράστιο Παύλο Γιαννακόπουλο»

Με... ένα στόμα, μία φωνή, ολόκληρη η ομάδα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, έστειλε το δικό της μήνυμα στον «πράσινο» λαό, καλώντας τον στο ΟΑΚΑ για να τιμήσουν μαζί τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου, όπως αρμόζει στον κορυφαίο παράγοντα του συλλόγου, ο οποίος αφιέρωσε τη ζωή του προσφέροντας τα πάντα στην ομάδα, στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ο Τσάβι Πασκουάλ και οι παίκτες του, ένας-ένας ξεχωριστά, απηύθυναν κάλεσμα στον κόσμο, περιμένοντας ένα κατάμεστο γήπεδο για ένα σπουδαίο τουρνουά που θα γραφτεί στην ιστορία, σαν φόρος τιμής, σαν επικεφαλίδα, σαν... σκυτάλη στην ένδοξη και λαμπρή ιστορία που έγραψε ο Παύλος Γιαννακόπουλος ως κορυφαίος διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε όσα είπαν ο Τσάβι Πασκουάλ και οι παίκτες του για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 20 Ιουνίου