ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ: «ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ»

Στο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και κατά πόσο αυτό βοηθάει τους παίκτες να τα δίνουν όλα για την ομάδα στάθηκε ο Βαγγέλης Σακελλαρίου

Σακελλαρίου: «Ιδανικό περιβάλλον για να παίξεις μπάσκετ»

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου μιλώντας στην Media Day του Παναθηναικού ΟΠΑΠ επεσήμανε το άριστο κλίμα στην ομάδα αλλά και την ευκαιρία που έχει να μάθει παίζοντας στο υψηλότερο επίπεδο.

 «Το ταβάνι έχω να συμπληρώσω. Είμαι ενθουσιασμένος, άλλος κόσμος εδώ, εξαιρετικό κλίμα, μ’ έχουν αγκαλιάσει όλοι. Ιδανικό για να παίξεις μπάσκετ».

Με τι χρόνο συμμετοχής θα είναι ευχαριστημένος: «Πάντα τα ταβάνια μου είναι στο συλλογικό επίπεδο. Τίτλοι για την ομάδα και οι τίτλοι είναι στο DNA της ομάδας. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο»..

 Αν θ’ αρκείται στον μικρό χρόνο: «Εγώ πάντα σκέφτομαι θετικά. Θέλω να γίνομαι καλύτερος. Όταν είσαι με τέτοιους συμπαίκτες και προπονητή τέτοιου βεληνεκούς πρέπει να τα δίνεις όλα. Θέλω να βρω στιγμές για να βοηθήσω την ομάδα».

Για την εμπειρία να παίζεις με τον Νικ Καλάθη: «Με το Νίκο έχω μια ιδιαίτερη σχέση, φίλοι από παλιά από την Εθνική. Έχει ηγετικές ικανότητες αντίληψη του παιχνιδιού. Μαθαίνεις να γίνεσαι καλύτερος βλέποντας τον, παίζοντας μαζί του είναι μια ξεχωριστή εμπειρία μέρα με την μέρα». 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 20 Ιουνίου