«ΩΡΑΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΣΤΟ “ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ”»

Ο εκ των συνεργατών του Τσάβι Πασκουάλ, Γιώργος Βόβορας μίλησε για το φιλικό με την Κλουζ και το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που έρχεται…

«Ωραία εμπειρία, στο μάξιμουμ στο “Παύλος Γιαννακόπουλος”»

Αναλυτικά όσα είπε ο Βόβορας μετά το τέλος του αγώνα στη Ρουμανία…

«Αρχικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τους ανθρώπους της ομάδας, τους διοργανωτές του τουρνουά και τις τοπικές αρχές για την άψογη φιλοξενία τους. Ήταν μία πάρα πολύ ωραία εμπειρία αυτό το ταξίδι και αυτό το φιλικό, ο κόσμος γέμισε το γήπεδο και έδειξε πόσο αγαπάει το μπάσκετ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, μετά την επιστροφή των διεθνών, ήταν σημαντικό για την ομάδα που έδωσε ένα δυνατό φιλικό. Είχαμε πολλές διακυμάνσεις στην απόδοσή μας, με κάποια καλά διαστήματα, αλλά και διαστήματα όπου κάναμε λάθη σε άμυνα και επίθεση.

Αρχής γενομένης από το “Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος” θέλουμε να φτάσουμε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας ενόψει των επίσημων αναμετρήσεων. Για εμάς είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό τουρνουά, κυρίως λόγω της ιδιαιτερότητάς του καθώς διοργανώνεται στη μνήμη ενός πολύ σπουδαίου παράγοντα και ανθρώπου, του Παύλου Γιαννακόπουλου. Από εκεί και πέρα, τα ματς που θα δώσουμε απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους, θα τα αντιμετωπίσουμε ως επίσημα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 18 Ιουνίου