ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΟΠΑΠ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ (PHOTOS+VIDEOS)

Σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο ΟΠΑΠ επισημοποίησαν την συνέχιση της συνεργασίας τους, με στόχο, όπως πάντα, τις επιτυχίες.

ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ΟΠΑΠ συνεχίζουν μαζί στο δρόμο των επιτυχιών (photos+videos)

Σύσσωμη η ομάδα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, μαζί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο βρέθηκαν στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ, όπου οι δύο πλευρές έκαναν επίσημη τη συνέχεια τις συνεργασίας τους. Στόχος φυσικά οι επιτυχίες, αφού οι δύο οργανισμοί είναι οι κορυφαίοι στον τομέα τους και μαζί θέλουν να παραμείνουν στην ελίτ.

Τον λόγο πρώτος πήρε ο Οδυσσέας Χριστοφόρου (επικεφαλής εταιρικών και ρυθμιστικών υποθέσεων του ΟΠΑΠ), ο οποίος τόνισε:

«Με μεγάλη μας χαρά υποδεχόμαστε την Πρωταθλήτρια ομάδα του Παναθηναϊκού και τον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Η σημερινή εκδήλωση είναι σημαντική όχι μόνο για την ανανέωση της συνεργασίας αλλά και γιατί σηματοδοτεί τη μετονομασία της ομάδας σε ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Από τη μία συμπληρώνονται τα 100 χρόνια του μπασκετικού Παναθηναϊκού και από  την άλλη ο ΟΠΑΠ γιορτάζει 60 χρόνια από την ίδρυσή του. Ο Eξάστερος είναι η πιο πετυχημένη ομάδα στην Ελλάδα κι από τις πιο πετυχημένες σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Έχει διαφημίσει το ελληνικό μπάσκετ παγκοσμίως. Ο ΟΠΑΠ στηρίζει αδιάλειπτα την οικονομία, την κοινωνία και τον αθλητισμό. Πρόσφατα παραδώσαμε δύο πλήρως καινούρια σχολεία στις περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές. Θα ήθελα να ευχηθώ στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ και στη διοίκηση της ομάδα, υγεία, επιτυχίες και ελπίζω του χρόνου τέτοια περίοδο ο Παναθηναϊκός να είναι επτάστερος».

Από την πλευρά του ο Πετρ Ματεγιόφσκι (CHIEF CUSTOMER OFFICER ΟΠΑΠ) υποστήριξε: 

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που είστε εδώ σήμερα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε τον Παναθηναϊκό εδώ και συνεχίζουμε τη συνεργασία της και για πού θα φορά το λογότυπο Πάμε Στοίχημα στη φανέλα του. Η φετινή χρονιά είναι μία πολύ ειδική χρονιά και για τον ΟΠΑΠ Και για τον Παναθηναϊκό, γι’ αυτό και θέλουμε να βάλουμε την υπογραφή μας στο όνομα του Παναθηναϊκού ο οποίος μετονομάζεται σε Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Το μπάσκετ είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στην Ελλάδα γιατί προσφέρει πολλές αναμνήσεις. Ο Παναθηναϊκός και η κληρονομιά του είναι ένα σπουδαίο brand για το Πάμε Στοίχημα που θα βρίσκεται στη φανέλα του. Θα ήθελα να ευχηθώ κάθε επιτυχία στην ομάδα του Παναθηναϊκού».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Μάνος Παπαδόπουλος, είπε:

«Θα ήθελα να εκφράσω τη μεγάλη μας χαρά για αυτή την σπουδαία συνεργασία η οποία είναι πολυετής, προέρχεται και από το παρελθόν και  θα ήθελα εδώ να πω ότι είναι σημαντική γιατί συμβολίζει τις μεγάλες εταιρείες, Παναθηναϊκό και ΟΠΑΠ οι οποίες συμπληρώνουν τα 100 και  60 χρόνια λειτουργίας τους  αντίστοιχα.

Ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ όλοι ξέρουμε ότι είναι ένα πολύ μεγάλο όνομα πανευρωπαϊκά, ενώ ο ΟΠΑΠ έχει μία τεράστια προσφορά όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και στην κοινωνία γενικότερα. Στον αθλητισμό όλοι ξέρουμε ότι συντηρεί όλη την Ελλάδα και κοινωνικά ξέρουμε το έργο που παράγει. Όλοι ξέρουν τι έχουν κάνει το τελευταίο διάστημα για τους ανθρώπους που επλήγησαν από τις φωτιές ο Παναθηναϊκός δηλώνει ότι έχει μία άριστη συνεργασία και θα δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο»

Με τη σειρά του ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε τα εξής:

«Θα ήθελα να εκφράσω την ικανοποίηση μου που είμαστε εδώ να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας με τον ΟΠΑΠ. Η συνεργασία που είχαμε τα δύο τελευταία χρόνια στέφθηκε με επιτυχία, ενώ συνοδεύτηκε και από τα δύο Πρωταθλήματα που κατακτήσαμε. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε με τέτοιες επιτυχίες αυτή τη χρονιά και αν μπορέσουμε να κάνουμε ακόμα ένα βήμα πιο ψηλά. Πρόσφατα ενημερώθηκε για αυτή την προσφορά του ΟΠΑΠ σε σχέση με τα δύο σχολεία στους πληγέντες και είμαι γεμάτος θαυμασμό και υπερηφάνεια που αποτελώ μέρος αυτής της ομάδας.

Από την πλευρά μας δεν θα κατεβάσουμε ποτέ ούτε στο ελάχιστον τον πήχη αναφορικά με τους στόχους μας που έχουμε ως ομάδα. Για εμάς αξίες όπως η προσπάθεια, ο επαγγελματισμός και η προσήλωση είναι πολύ σημαντικές. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε ο ΟΠΑΠ να είναι περήφανος για τους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και την ομάδα. Αυτή η συνεργασία θα ξεκινήσει με επίσημο τρόπο με το τουρνουά που διοργανώνει η ομάδα στη μνήμη του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου, όπου θα δείξουμε τις αξίες που ανέφερα. Ελπίζουμε οι οπαδοί μας να έρθουν σε αυτό το τουρνουά που σημαίνει τόσο πολλά πράγματα. Θα δώσουμε ό,τι καλύτερο για να τιμήσουμε τη μνήμη του. Σας ευχαριστώ όλους και ελπίζω να συνεχίσουμε με την ίδια επιτυχία».

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο ίδιο πνεύμα υποστήριξε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσει η ομάδα  με τον ΟΠΑΠ. Ο ΟΠΑΠ πρεσβεύει αυτά που πρεσβεύει και ο Παναθηναϊκός. Έχει προσφέρει πάρα πολλά στον αθλητισμό και στην κοινωνία μας που είναι εξίσου σημαντικό. Ελπίζω να πετύχουμε τις ίδιες επιτυχίες γιατί έχουμε κοινούς στόχους, που είναι να παραμείνουμε στην κορυφή κι αυτό είναι το πιο σημαντικός»

Ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε στον τόσο στον ΟΠΑΠ, όσο και στο ερχόμενο τουρνουά εις μνήμην του Παύλου Γιαννακόπουλου:

«Όταν έχεις τη στήριξη τέτοιων χορηγών, όπως ο ΟΠΑΠ, όπου και οι δύο έχετε στόχο την κορυφή, σε βοηθάει ψυχολογικά», ανέφερε αρχικά σχετικά με τη συνεργασία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τον ΟΠΑΠ και συνέχισε, μιλώντας για την ομάδα και την προετοιμασία;

«Ο στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι όταν αρχίσουν οι υποχρεώσεις, υπάρχουν μερικά καινούρια παιδιά στην ομάδα και πρέπει το επόμενο διάστημα να δουλέψουμε όλοι μαζί ακόμα περισσότερο για να είμαστε όπως πρέπει».

Για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: «Είναι ένα τουρνουά για το οποίο ανυπομονούμε αγωνιστικά και συναισθηματικά. Αγωνιστικά γιατί στην ομάδα θα είναι όλα τα παιδιά και οι διεθνείς, αλλά κυρίως συναισθηματικά λόγω του κύριου Παύλου. Προσωπικά είναι τιμή μου που θα συμμετάσχω».

Με τη σειρά του και ο Τζέιμς Γκιστ έκανε λόγο για συνέχεια μιας παράδοσης επιτυχιών μεταξύ Παναθηναϊκού και ΟΠΑΠ:

«Ξέρω ότι είναι η μεγαλύτερη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα. Συνεργαζόμαστε μαζί για αρκετά χρόνια και είχαμε πολλές επιτυχίες, οπότε χαίρομαι που αυτή η παράδοση θα συνεχιστεί», ανέφερε για τη συνεργασία με τον ΟΠΑΠ.

Για το πόσο δύσκολη είναι το χτίσιμο μιας νέας ομάδας: «Πάντα είναι δύσκολο να χτίζεις μία ομάδα, όμως φέτος αυτό που ξεχωρίζει είναι ότι είμαστε πραγματική ομάδα. Πέρυσι είχαμε πολύ ταλέντο, αλλά φέτος διαθέτουμε τα σωστά κομμάτια, παίκτες από μεγάλες ομάδες που ξέρουν να κερδίζουν. Δεν υπάρχει εγωισμός στην ομάδα, ο κόουτς Πασκουάλ έκανε πολύ καλές επιλογές και να δουλέψουμε σκληρά πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας.»

Για τον Λάσμε: « Πάντα είναι ωραίο να έχεις συμπαίκτη έναν φίλο σου, όμως στο μπάσκετ έχουμε καριέρες, τη μία μέρα είμαστε μαζί, την άλλη όχι. Είναι ωραία που τον έχουμε πίσω μαζί μας, γιατί θέλει πάντα να κερδίζει».\

Τέλος τον λόγο πήρε ο Κιθ Λάνγκφορντ, o οποίος τόνισε πως επέστρεψε για το Final-4:

«Αυτό ελπίζω και γι'αυτό γύρισα στην Euroleague. Είναι κάτι που μου λείπει και θέλω να το προσθέσω στο βιογραφικό μου. Μεγαλώνω και δεν θα έχω άλλες ευκαιρίες, οπότε πρέπει να παλέψουμε γι'αυτό».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις στην ομάδα: «Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. Με έχουν καλωσορίσει πολύ όμορφα, η ομάδα είναι κοντά μου. Όλα πηγαίνουν καλά. Τώρα είμαι στο στάδιο που μαθαίνω τους συμπαίκτες μου, εξερευνώ τις επιλογές. Είναι ακόμα η pre season».

Ενώ κλείνοντας κάλεσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: «Ελάτε να μας υποστηρίξετε. Είναι μία καλή ευκαιρία να μας δείτε και να απολαύσετε καλό μπάσκετ. Θέλω να δω τους φιλάθλους μας να κάνουν αυτό που κάνουν πάντα. Θα παίξουμε απέναντι σε καλές ομάδες, από το υψηλότερο επίπεδο».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY

Source: Η συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ by Leoforos

Source: Συνέντευξη Τύπου Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ by Leoforos

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 20 Ιουνίου