ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ: «ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΕΦ» (VIDEO)

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για την επιστροφή του στο ΣΕΦ ως αντίπαλος, αλλά και για τη νέα σεζόν με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Παπαπέτρου: «Περιμένω αποδοκιμασίες στο ΣΕΦ» (video)

 «Είναι λογικό να υπάρχουν αποδοκιμασίες, το περιμένω, είναι ΟΚ από κει και πέρα δεν είναι κάτι που με απασχολεί ιδιαίτερα», ανέφερε στην εκπομπή «Γκολ χωρίς σύνορα», ενώ συνέχισε για τη νέα σεζόν με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ:

«Είναι μια ομάδα πολύ πλήρης σε όλες τις θέσεις, με πολλούς παίκτες και πιστεύω ότι θα δούμε ένα πολύ καλό σύνολο που συνδυάζει και ποιότητα και ενέργεια. Μια χαρά νιώθω, είμαι ευχαριστημένος για την επιλογή μου , κοιτάω μπροστά σ αυτά που έρχονται».

Από πλευράς του ο Ντίνος Μήτογλου τόνισε: «Είμαστε μία ομάδα με πιο μεγάλο ελληνικό κορμό. Έχουμε καλύτερη χημεία και καταλαβαίνει ο ένας τον άλλο καλύτερα», ενώ για την απόφασή του να αφήσει το κολλέγιο για τους «πράσινους» είπε: Δεν έχω μετανιώσει που ήρθα καθόλου, η επιλογή μου ήταν σωστή. Η πρώτη χρονιά ήταν χρονιά προσαρμογής, τώρα ο κόσμος, ο προπονητής μου και εγώ περιμένουν το κάτι παραπάνω κι είμαι έτοιμος για το κάτι παραπάνω».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 16 Ιουνίου