ΘΟΡΘΑΝΟ: «ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΒΕΛΤΙΩΣΗ, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»

Στο γεγονός ότι το πιο σημαντικό σε αυτή τη φάση είναι η ομάδα να παρουσιάζει βελτίωση σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού αναφέρθηκε ο άμεσος συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ, Ινίγο Θορθάνο

Θορθάνο: «Να παρουσιάζουμε βελτίωση, τα λόγια περιττά για τον κόσμο»

«Ήταν ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Το έκανε ακόμη πιο δύσκολο για εμάς η απουσία έξι παικτών, που μας περιόρισε σημαντικά το ροτέισον. Ήταν ένα σκληρό ματς και η ΑΕΚ έπαιξε σχεδόν και στα 40 λεπτά άμυνα ζώνης, κάτι μη συνηθισμένο. Από την πλευρά μας προσπαθήσαμε και πολεμήσαμε μέχρι τέλους. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη στο τελευταίο σουτ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε... Έχουμε ακόμη δύο ματς εδώ, στην Κύπρο. Το σημαντικό είναι να παρουσιάσουμε βελτίωση σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Αύριο να είμαστε καλύτεροι σε σχέση με σήμερα και την Κυριακή ακόμη καλύτεροι» είπε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός.

Αναφορικά με τους φίλους του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, που έδωσαν βροντερό “παρών” στις εξέδρες, ο κ. Θορθάνο τόνισε: «Τα λόγια είναι περιττά για τους φιλάθλους μας. Είναι πάντα δίπλα και αυτό έκαναν και σήμερα. Δεν σταμάτησαν λεπτό να φωνάζουν. Δίνουν πάντοτε το 100% και μας υποστηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις. Τους ευχαριστούμε πολύ».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου