ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» (VIDEOS)

Ο εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ Αριστείδης Χριστόπουλος κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της συνεργασίας με τη Lenovo ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ στάθηκε στην σχεδίαση των επόμενων κινήσεων πάνω σε αυτή τη συμφωνία

Χριστόπουλος: «Πρώτη φορά τέτοια συμφωνία στην Ελλάδα» (videos)

«Στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κάθε νέα σεζόν στόχο έχουμε να συνεργαζόμαστε με εταιρίες που πρωτοπορούν στον τομέα τους και να χτίσουμε μια σχέση που ξεπερνάει το στενό χορηγικό πλαίσιο.

Φέτος είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε στην ομάδα του Παναθηναϊκού την κορυφαία εταιρία Lenovo, η οποία εμπιστεύτηκε την ομάδας μας για να ξεκινήσει να προβάλλεται στο χώρο του αθλητισμού, αφού πρόκειται για την πρώτη συμφωνία πανελληνίως σε τέτοιο επίπεδο.

Αυτό επιβεβαιώνει ότι τόσα χρόνια η δουλειά που γίνεται στην ΚΑΕ τόσο σε αθλητικό όσο και εμπορικό επίπεδο, κερδίζει την εμπιστοσύνη κορυφαίων brands και ανοίγει νέους δρόμους συνεργασιών. Ευχαριστούμε τη Lenovo και ξεκινάμε ήδη να σχεδιάζουμε τις κοινές μας δράσεις για τη σεζόν που έρχεται» είπε ο Αριστείδης Χριστόπουλος.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Source: Χριστόπουλος για συνεργασία Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με Lenovo by Leoforos

Source: Άρης Χριστόπουλος για συνεργασία Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με Lenovo by Leoforos

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 16 Ιουλίου