ΜΑΚΡΥΝΙΩΤΗΣ: «ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΤΥΠΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ» (VIDEO)

Ο Γενικός Διευθυντής της Lenovo Παναγιώτης Μακρυνιώτης κατά την διάρκεια της παρουσίασης της συνεργασίας της με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ αναφέρθηκε στο στίγμα που έχουν αφήσει στο χώρο του μπάσκετ οι «πράσινοι»

Μακρυνιώτης: «Ομάδα πρότυπο ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ»  (video)

Πιο συγκεκριμένα ο Μακρυνιώτης ανέφερε:

«Σήμερα, είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που ξεκινάμε τη συνεργασία αυτή με την κορυφαία ελληνική ομάδα μπάσκετ. Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ αποτελεί ομάδα πρότυπο, με διεθνή αναγνώριση, κύρος και ιστορία που χαρακτηρίζεται από πολλές διακρίσεις και μεγάλες στιγμές.

Η Lenovo είναι εταιρεία που ανήκει στις Fortune 500 παγκοσμίως, ηγέτης στην παροχή καινοτόμου τεχνολογίας για καταναλωτική, επαγγελματική και εταιρική χρήση. Με την KAE Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχουμε πολλά κοινά στη φιλοσοφία μας: δυναμισμό, έμφαση στην διάκριση, περιέργεια και αέναη ανάπτυξη.

Στη Lenovo η καινοτομία είναι στο DNA μας, είτε πρόκειται για ένα tablet που έχει κανείς πάντα μαζί του, είτε ένα gaming laptop, είτε μια καινοτόμα συσκευή smart home, είτε για ένα επαγγελματικό laptop. Ο στόχος μας είναι πάντα ο ίδιος – να κάνουμε τη ζωή όλων πιο εύκολη με ανεπάντεχους τρόπους, μέσα από καινοτόμες, νέες τεχνολογίες».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Source: Συνεργασία Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με Lenovo by Leoforos

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 22 Απριλίου