ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ: ΤΡΕΛΑ… ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ!

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για μία ακόμα φορά αποδεικνύουν με τον πλέον έμπρακτο τρόπο την αγάπη τους και τη στήριξή τους για την ομάδα που τους έχει χαρίσει τίτλους, νίκες και απίστευτες στιγμές περηφάνιας.

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Τρέλα… διαρκείας και ακόμα είναι η αρχή!

Οι πωλήσεις των διαρκείας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ είναι πολύ κοντά στις 5.500 (χωρίς να συμπεριλαμβάνονται στις μετρήσεις τα εισιτήρια των συνδέσμων), ενώ απομένει ένας και πλέον μήνας για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του «τριφυλλιού».

Οι πρώτοι φίλοι του «τριφυλλιού» έχουν ήδη παραλάβει τα εισιτήρια διαρκείας τους που λόγω των 100ων γενεθλίων του τμήματος έχουν αποκτήσει συλλεκτική αξία. Επίσης, όπως ενημέρωσε η «πράσινη» ΚΑΕ, από την προσεχή Δευτέρα θα αρχίσει η διάθεση των καρτών από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00) για εκείνους που δεν είχαν δηλώσει την παράδοσή τους με courier.

Σημεία πώλησης

Υπενθυμίζεται πως η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου συνεχίζεται από τα κάτωθι σημεία:

*Τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00), Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010.

*Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

Διαβάστε αναλυτικό θέμα στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί...

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 22 Απριλίου