ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΟΠΑΠ (PHOTOS)

Δείτε πως αντέδρασαν οι πρώτοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που παρέλαβαν τις κάρτες διαρκείας τους.

Παράνοια για τις νέες κάρτες διαρκείας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ (photos)

Τις προηγούμενες ημέρες ξεκίνησε η αποστολή των καρτών διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 για εκείνους που έχουν ήδη προχωρήσει σε αγορά έχοντας δηλώσει ως τρόπο παραλαβής το courier.

Ήδη, οι πρώτοι φίλαθλοι παρέλαβαν τις κάρτες τους, που συνοδεύονται από μία πολυτελή θήκη, η οποία έχει χαραγμένο πάνω της το επετειακό σήμα των 100 χρόνων του τμήματος μπάσκετ του πιο ιστορικού συλλόγου της χώρας.

Μάλιστα, εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους μέσω Post στα social media, καθώς και την ανυπομονησία τους για την έναρξη της νέας σεζόν (δείτε σχετικές φωτό στη gallery).

Οι πωλήσεις των διαρκείας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ έχουν ήδη ξεπεράσει τις 5.100, ενώ απομένει ένας και πλέον μήνας για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του «τριφυλλιού».

Να σημειώσουμε πως όπως ενημέρωσε η «πράσινη» ΚΑΕ, από την προσεχή Δευτέρα θα αρχίσει η διάθεση των καρτών από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00) για εκείνους που δεν είχαν δηλώσει την παράδοσή τους με courier.

Σημεία πώλησης

Υπενθυμίζεται πως η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου συνεχίζεται από τα κάτωθι σημεία:

*Τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00), Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010.

*Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό)

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Απριλίου