ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ: «ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΜΟΝΟ Η ΣΕΡΒΙΑ...»

Να βοηθήσει και αυτός από την πλευρά του προκειμένου η Ελλάδα να πάρει τη πρόκριση για τα τελικά του Μουντομπάσκετ της Κίνας θέλει ο σέντερ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ Γιώργος Παπαγιάννης

Παπαγιάννης: «Στο μυαλό μας μόνο η Σερβία...»

«Δυστυχώς δεν μπόρεσα να είμαι από την αρχή με την ομάδα. Βέβαια, παρακολουθούσα από τις ΗΠΑ τα ματς και πραγματικά τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια, διότι είχαν και τις υποχρεώσεις με τις ομάδες τους και έδωσαν τα πάντα για την Εθνική» είπε αρχικα μιλώντας στην εφημερίδα «Sportday» και συνέχισε λέγοντας:

«Έχουμε μπροστά μας το ματς με τη Σερβία και μετά με τη Γεωργία. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και περιμένουμε και τον κόσμο».

Αναφορικά με το 6-0 της «γαλανόλευκης» στην Α' Φάση, ο σέντερ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ είπε: «Σίγουρα, τα παιδιά έκαναν πιο εύκολο το έργο μας, καθώς με μια νίκη λογικά θα πάρουμε την πρόκριση, αλλά αυτό δεν αρκεί. Ποτέ δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Δεν είναι άνετα. Θα αντιμετωπίσουμε δυνατές ομάδες. Το μυαλό μας είναι στο πρώτο ματς κόντρα στη Σερβία. Αυτό σκεφτόμαστε τώρα. Να νικήσουμε, ώστε να έχουμε ένα λιγότερο άγχος στο παιχνίδι με τη Γεωργία».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Απριλίου