ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: «ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ»

Δύσκολες στιγμές μετά τον χαμό του πατέρα του περνάει ο άμεσος συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ Διαμαντής Παναγιωτόπουλος, ο οποίος επέστρεψε έστω και για.. λίγο στο Πήλιο και είδε τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να επικρατεί με άνεση του Άρη με 84-60.

Παναγιωτόπουλος: «Θα είμαστε στην κατάσταση που πρέπει»

«Ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό φιλικό που μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε κάποια πράγματα και να βγάλουμε συμπεράσματα. Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα με μεγάλη αθλητικότητα και ενέργεια στο παιχνίδι του» είπε ο συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ και πρόσθεσε

«Εμείς προσπαθήσαμε να ματσάρουμε την ενέργεια αλλά και να προσπαθήσουμε περισσότερο. Σε πολλά κομμάτια ήμασταν καλοί, αλλά παράλληλα είχαμε και κάποια κενά διαστήματα στο παιχνίδι μας. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό λόγω του ότι βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας, ενώ και ο προπονητής προσπάθησε να ελέγξει τον χρόνο των παιδιών.

Αμυντικά ήμασταν πολύ καλοί, ενώ και στην επίθεση μπορέσαμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε αυτή την περίοδο. Υπάρχουν ακόμα μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και είμαι σίγουρος ότι μέρα με την ημέρα θα είμαστε καλύτεροι και την κατάλληλη στιγμή θα είμαστε στην κατάσταση που πρέπει».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Απριλίου