ΤΟΜΑΣ: «ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ» (VIDEO+PHOTOS)

Ο Ντεσόν Τόμας πήρε μία πρώτη... γεύση από τον κόσμο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, μένοντας έκπληκτος από την παρουσία του στο κλειστό της Πορταριάς.

Τόμας: «Απίστευτο αυτό που έγινε με τον κόσμο την Κυριακή» (video+photos)

Περίπου 700 «πράσινοι» οπαδοί βρέθηκαν στο κλειστό της Πορταριάς την Κυριακή και το μετέτρεψαν σε... ΟΑΚΑ, αποθεώνοντας όλη την ομάδα. Ο Ντεσόν Τόμας είχε την πρώτη του επαφή με τον κόσμο ως παίκτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και μίλησε για αυτούς στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

«Δεν περιμένεις 700 φίλαθλοι να παραβρεθούν σε ανοιχτή προπόνηση προετοιμασίας. Ήταν απίστευτο. Βλέπεις την αγάπη τους για τον Παναθηναϊκό, πόσο σοβαροί είναι. Δε μπορώ ούτε να φανταστώ πως θα είναι το ΟΑΚΑ με τον κόσμο να πανηγυρίζει! Νοιάζονται πραγματικά για το παιχνίδι και είναι πολύ θετικό για τους παίκτες να βιώνουν τέτοια στήριξη», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Κοίτα, δεν περίμενα 700 φιλάθλους σε ανοιχτή προπόνηση προετοιμασίας. Είναι σοβαροί, αγαπούν πραγματικά την ομάδα, πανηγυρίζουν και δείχνουν πόσο σημαντική είναι για αυτούς».

Ενώ αναφερόμενος στην προετοιμασία, είπε: «Είναι όλοι επαγγελματίες και όλα πάνε καλά. Η ατμόσφαιρα είναι καλή εδώ στα βουνά. Οι συμπαίκτες μου είναι πολύ καλοί και "δενόμαστε" μεταξύ μας. Δεν έχουμε εγωιστικά θέματα και η ατμόσφαιρα είναι φοβερή με τους προπονητές να μας προετοιμάζουν για τη σεζόν».

Δείτε το σχετικό post της ΚΑΕ:

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Απριλίου