ΚΑΛΑΘΗΣ: «ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ» (VIDEO)

Ο Νικ Καλάθης μίλησε στην επίσημη «πρώτη» του Παναθηναϊκού και δήλωσε πως απολαμβάνει τον ρόλο του ηγέτη, ενώ τόνισε πως κύριος στόχος της ομάδας είναι το Fianl-4.

Καλάθης: «Απολαμβάνω τον ρόλο του ηγέτη» (video)

Ο ηγέτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ δήλωσε έτοιμος να αναλάβει και πάλι τον ρόλο του «μαέστρου» πάνω στο παρκέ, ενώ την ίδια στιγμή τόνισε πως η εμπειρία που διαθέτει η ομάδα θα βοηθήσει κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ανανέωσή του: «Η απόφαση για να παραμείνω για άλλα τρία χρόνια ήταν πολύ εύκολη, είχαμε μία καλή κουβέντα με τον πρόεδρο και δεν δυσκολεύτηκα να πάρω την τελική απόφαση και να συμφωνήσουμε».

Για το ρόστερ: «Νομίζω ότι έχουμε ένα γεμάτο και υποτιμημένο ρόστερ, με παίκτες που διαθέτουν μεγάλη εμπειρία από τη Euroleague, αφού έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους. Η εμπειρία τους θα μας βοηθήσει πάρα πολύ κατά τη διάρκεια της σεζόν».

Για τον ρόλο του: «Έχω την εμπειρία ως ο πιο παλιός παίκτης του ρόστερ. Είμαι ο αρχηγός στο παρκέ και μου αρέσει να βοηθάω όλους τους συμπαίκτες μου. Η αλήθεια είναι ότι απολαμβάνω τον ρόλο του ηγέτη και είμαι έτοιμος να αναλάβω τις ευθύνες μου».

Για τον στόχο της ομάδας: «Κύριος στόχος μας δεν μπορεί να είναι άλλος πέρα από το Final-4. Φέτος θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι τη στιγμή που πρέπει, γιατί σε αυτό το επίπεδο ένα μεγάλο σουτ, μια μεγάλη άμυνα μπορούν να κρίνουν τα πάντα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 24 Ιουλίου