Η ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΤΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ ΣΤΗΝ «ΠΡΑΣΙΝΗ» (PHOTOS)

Το twitter πήρε «φωτιά» από τους Ισπανούς, οι οποίοι αποθέωσαν το πρωτοσέλιδο της «Πράσινης» με το αφιέρωμα στον Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Η υπόκλιση των Ισπανών στην «Πράσινη» (photos)

Απίστευτη τιμή διεθνών προεκτάσεων για την εφημερίδα όλων των Παναθηναϊκών, η οποία αισθάνθηκε την υποχρέωση να αποχαιρετίσει τον «La Bomba» όπως τού άξιζε. Διαβάστε όλα τα αποθεωτικά μηνύματα στο διαδίκτυο από Ισπανούς συναδέλφους, οι οποίοι μάλιστα κάνουν συγκρίσεις στον χώρο που διάθεσε το ελληνικό Μέσο για τον θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, σε αντίθεση με αυτόν των μεγάλων ισπανικών εφημερίδων.

Αρχικά η ιστοσελίδα «Zona Euroliga» έγραψε: «Η εφημερίδα “ΠΡΑΣΙΝΗ” αφιερώθηκε στον Ναβάρο. Πρέπει απλά να χειροκροτήσουμε», ενώ ο δημοσιογράφος της «As», Manuel de la Torre αναφέρει: «Το πρωτοσέλιδο της «ΠΡΑΣΙΝΗΣ» τίμησε το Σάββατο τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Τους βγάζουμε το καπέλο»! Από εκεί και πέρα ο O Marc Mundet, που εργάζεται στον μεγαλύτερο ραδιοφωνικό σταθμό της Καταλονίας (RAC1), έγραψε: «Ο ελληνικός Τύπος. Το πρωτοσέλιδο της «ΠΡΑΣΙΝΗ». Ο Lucas Sáez-Bravo που εργάζεται στην «ELMUNDO» τόνισε: «Το πρωτοσέλιδο της ελληνικής εφημερίδας «ΠΡΑΣΙΝΗ» αφιερώθηκε στον Ναβάρο, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με παλαμάκια».

Από πλευράς του, ο Ισπανός προπονητής, Fernando Gorgo κάνει μία σύγκριση στον χώρο που αφιέρωσε η «ΠΡΑΣΙΝΗ» και στα Ισπανικά Μέσα. Στην πρώτη του ανάρτηση παραθέτει τις εφημερίδες MarcA και As, αλλά και την «ΠΡΑΣΙΝΗ» γράφοντας: «Τα πρωτοσέλιδα της ημέρας για τον Ναβάρο. Κανένα από τις Marca και As δεν το έχουν συμπεριλάβει σαν το νέο της ημέρας, σε αντίθεση με ένα από τα βασικά αθλητικά Μέσα της Ελλάδας».

Σε δεύτερη ανάρτησή του, ο Fernando Gorgo παραθέτει και άλλα ισπανικά Μέσα, όπως η «L’ Esportiu» και η «Mundo Deportivo», σχολιάζοντας αρνητικά τον λιγοστό χώρο που διέθεσαν για τον «La Bomba», ενώ τέλος, υπάρχει ακόμα μία ισπανική «φωνή» αποθέωσης για την «ΠΡΑΣΙΝΗ» και απογοήτευσης για τα Ισπανικά Μέσα, με τη φράση «πόσο κρίμα» να καυτηριάζει τη διαφορά στην έκταση των αφιερωμάτων που έγιναν μεταξύ ελληνικού και Ισπανικών Μέσων.

Δείτε τα tweets των Ισπανών:

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 22 Απριλίου