«ΧΛΙΑΡΟ» ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ «ΠΡΑΣΙΝΟ»…. ΚΑΥΣΩΝΑ

Η «ΠΡΑΣΙΝΗ» σάς παρουσιάζει όλες τις μεταγραφές όλων των ομάδων στην φετινή μεταγραφική περίοδο – Δείτε αναλυτικά τους πίνακες, κάντε τις συγκρίσεις σας και βγάλτε τα συμπεράσματά σας αναφορικά με τις στοχευμένες αλλά και εντυπωσιακές κινήσεις που έγιναν από τον Παναθηναϊκό

«Χλιαρό» καλοκαίρι με «πράσινο»…. Καύσωνα

Το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος, η νέα αγωνιστική σεζόν πλησιάζει και η πλειοψηφία των ομάδων της Euroleague έχουν ολοκληρώσει τις μεταγραφικές τους κινήσεις, διαμορφώνοντας το φετινό τους ρόστερ.

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε στην ενίσχυσή του με την άφιξη σημαντικών μονάδων και γνωστών παικτών, Ελλήνων και ξένων, που αποφάσισαν να φορέσουν ή να… ξαναφορέσουν την πράσινη φανέλα. Η ομάδα του «τριφυλλιού» κινήθηκε με στοχευμένο πλάνο και με μεταγραφές, όχι μόνο εντυπωσιασμού αλλά και ουσίας, παικτών με εμπειρία σε Ευρώπη (αλλά και NBA) και με έντονο το γαλανόλευκο φόντο.

Η «ΠΡΑΣΙΝΗ» συγκέντρωσε τις μεταγραφικές κινήσεις όλων των ομάδων της Euroleague και σάς τις παρουσιάζει. Έχετε έτσι την ευκαιρία να δείτε πώς ενισχύθηκε ο κάθε σύλλογος ξεχωριστά, αλλά και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας αναφορικά με τις κινήσεις του Παναθηναϊκού σε συνάρτηση με τους ανταγωνιστές του.

 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου