ΕΝΑΣ… ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ!

Ιατρική η αγάπη του, μπάσκετ ο έρωτάς του, Παναθηναϊκός η ευκαιρία της ζωής του. Η ζωή του Βαγγέλη Σακελλαρίου, εντός κι εκτός παρκέ, μέσα κι έξω από τα αμφιθέατρα, όπου δουλεύει ή διαβάζει για να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα.

Ένας… γιατρός στο ΟΑΚΑ!

Το παράδειγμα της «διπλής» ζωής και ιδιότητας δεν είναι πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα. Σίγουρα, όμως, είναι αξιοθαύμαστο και αξιοσημείωτο, όταν καταφέρνει να «στριμώξει» στην καθημερινότητα και στα όνειρά του δύο πολύ γοητευτικά «θηλυκά»: Την τέχνη της πορτοκαλί «θεάς» και την επιστήμη της ιατρικής.

Αν ανατρέξουμε στα μπασκετικά λημέρια (και αμφιθέατρα), θα βρούμε αρκετούς ακόμη αθλητές που έχουν δώσει όρκο στον Ιπποκράτη: Παράλληλη… ζωή έκανε για ένα διάστημα και ο «συμφοιτητής» του, Δημήτρης Μαυροειδής, ενώ όσο γυρίζουμε τον χρόνο σε παλαιότερες μπασκετικές προσωπικότητες, συναντάμε παραδείγματα όπως αυτό του Βασίλη Κικίλια, του Δημήτρη Παπαδόπουλου και πηγαίνοντας ακόμα πιο πίσω, του Χρήστου Ζούπα.

Έναν επίδοξο γιατρό, λοιπόν, θα έχει στα αποδυτήρια και στο παρκέ του φέτος ο Παναθηναϊκός. Ο λόγος για το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του φετινού καλοκαιριού, τον Βαγηγέλη Σακελλαρίου. Ο 29χρονος γκαρντ έρχεται στο ΟΑΚΑ για να συμπληρώσει το ρόστερ, να ενισχύσει την περιφέρεια στα συνεχή παιχνίδια της Basket League και να βοηθήσει κι αυτός από το πόστο του στον φετινό μαραθώνιο, φέρνοντας την εμπειρία από τη 10ετή του πορεία στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

Διαβάστε αναλυτικά το θέμα του Χρήστου Μπαρούνη στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 20 Ιουλίου