«ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ»

Ο Παναθηναϊκός αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ευρωλίγκας από καταβολής της

«Για το καλό του μπάσκετ»

Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια οι «πράσινοι» έχουν νιώσει στο πετσί τους την αδικία ποικιλοτρόπως, κάτι που επέφερε τις έντονες αντιδράσεις και τη δυσαρέσκεια τους. Πλέον, όλοι ελπίζουν πως ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη σχέση των δύο πλευρών που αφήνουν πίσω όλα όσα έχουν διαδραματιστεί.

Σε αυτό το μήκος κύματος κυμάνθηκε και η ακόλουθη δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το θέμα: «Κατά τη διάρκεια των τελευταίων αγωνιστικών σεζόν, τόσο ο οργανισμός του Παναθηναϊκού όσο και εγώ προσωπικά πιστεύουμε πως τόσο εντός όσο και εκτός του παρκέ δεν αντιμετωπιστήκαμε με τον απαιτούμενο σεβασμό και τη δικαιοσύνη.

Ελπίζουμε πως αυτό θα σταματήσει να συμβαίνει. Κατόπιν των παραπάνω υπήρξαν αντιδράσεις από την πλευρά μας που σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην αγάπη και στην αφοσίωση που αισθανόμαστε για το μπάσκετ. Για όλες αυτές τις αντιδράσεις θα θέλαμε να απολογηθούμε σε κάθε μέλος της μπασκετικής κοινότητας που μπορεί να νιώθει προσβεβλημένο. Ο Παναθηναϊκός και η Ευρωλίγκα θα συνεχίσουν να δουλεύουν μαζί για το καλύτερο του μπάσκετ και όλους όσοι το απαρτίζουν». 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου