ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΤΡΕΛΑ… ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει ήδη… εξαφανίσει 4.026 κάρτες διαρκείας και… φουλάρει για να σπάσει το απόλυτο ρεκόρ!

Παναθηναϊκός: Τρέλα… διαρκείας

Μπορεί να είμαστε στη… μέση της καλοκαιρινής ραστώνης, να απομένουν περίπου δυο μήνες για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού, όμως, ο κόσμος της ομάδας δεν… κρατιέται για ΟΑΚΑ και το δείχνει με κάθε τρόπο. Για αυτό και οι κάρτες διαρκείας της «πράσινης» ΚΑΕ διατίθενται με πολύ γοργούς ρυθμούς.

Ήδη, οι πρώτοι 4.026 «αιώνια πιστοί» έχουν κλείσει θέση στο ΟΑΚΑ και περιμένουν και τους… υπόλοιπους. Ο μεγάλος στόχος των 10.000 διαρκείας δεν είναι ακατόρθωτος και η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά. Θυμηθείτε παρακάτω τις τιμές και τους τρόπους διάθεσης…

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους πως ξεκίνησε η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας  για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 για τους νέους κατόχους.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ & ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

Διάλεξε τώρα τη θέση σου στο γήπεδο για την οικογένειά σου και επωφελήσου
από τα διευρυμένα οικογενειακά εκπτωτικά πακέτα.

Ισχύουν ειδικές οικογενειακές εκπτώσεις για όλα τα εισιτήρια διαρκείας από 30% έκπτωση έως 40% στις κατηγορίες Zone 1 – Zone 5.

Απαραίτητο δικαιολογητικό: φωτοτυπία βεβαίωσης οικογενειακής κατάστασης.

*Η έκπτωση ισχύει για κάθε παιδί – έφηβο έως 15 ετών.   

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πάντα δίπλα στους φοιτητές και τις ευπαθείς ομάδες, προσφέρει και φέτος προνομιακές τιμές καρτών διαρκείας για να μη λείψει κανείς από τους επίσημους αγώνες της ομάδας.

  •     Φοιτητικό: Οι νέοι από 18 έως και 26 ετών μπορούν να προμηθευτούν τα Φοιτητικά διαρκείας τους με έκπτωση. Απαραίτητο δικαιολογητικό: φωτοτυπία της φοιτητικής ταυτότητας σε ισχύ ή βεβαίωση σπουδών και της ταυτότητάς τους.
  •     Ανεργίας: Απαραίτητο δικαιολογητικό: φωτοτυπία βεβαίωσης ανεργίας σε ισχύ.  
  •     Α.Μ.Ε.Α. με αμαξίδιο : Απαραίτητο δικαιολογητικό: φωτοτυπία βεβαίωσης του ΚΕΠΑ.

*Για την αγορά των ειδικών εκπτωτικών καρτών όπου απαιτούνται τα παραπάνω δικαιολογητικά (οικογενειακό, φοιτητές, άνεργοι & ΑΜΕΑ) θα πρέπει να καλέσετε στο τηλέφωνο επικοινωνίας 210 64 400 10.

ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑΤΑ

Για τις δικές σας ανάγκες και φέτος θα διατεθούν τα πάνω διαζώματα 407 Α, 408, 408 Α, 409, 409 Α, 410, 410 Α & 411.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ

Για όλες τις κατηγορίες καρτών διαρκείας, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς τους με όλες τις πιστωτικές κάρτες από 3 έως και 5 άτοκες δόσεις ανάλογα την κατηγορία του εισιτηρίου διαρκείας.

ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ

Περισσότερες πληροφορίες  σχετικά με τις θέσεις στον αγωνιστικό χώρο (Baseline & Platinum)  επικοινωνήστε στο 210 – 3503282 , 3503289 & 210 6440010.

Σημεία Πώλησης:

Εκδοτήρια Γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης στη θύρα 10, 210 – 64 400 10, Ωράριο Λειτουργείας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-18:00

Ηλεκτρονικά στο viva.gr

Σημεία πώλησης της VIVA

Τηλεφωνικά στη γραμμή της VIVA στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 
Για την αγορά της κάρτας διαρκείας είναι απαραίτητος ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας και το ΑΜΚΑ του κάθε φιλάθλου, καθώς και στοιχεία επικοινωνίας.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ & ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ


Δείτε τα προνόμια και τον τιμοκατάλογο των εισιτηρίων διαρκείας εδώ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 

Για την αγορά της κάρτας διαρκείας είναι απαραίτητος ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας και το ΑΜΚΑ του κάθε φιλάθλου, καθώς και στοιχεία επικοινωνίας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε ΕΔΩ

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 23 Αυγούστου