ΡΟΣΤΕΡ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ!

Το παζλ του φετινού Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε και η «ΠΡΑΣΙΝΗ» αναλύει τους πολυδιάστατους ρόλους που θα έχουν οι παίκτες του καθώς και τις παραπάνω από μία θέσεις στις οποίες μπορούν να αγωνιστούν.

Ρόστερ για όλα τα γούστα!

Με την προσθήκη του Ντεσόν Τόμας, ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει τις μεταγραφικές του κινήσεις, συμπληρώνοντας το ρόστερ της νέας σεζόν. Επί τη ευκαιρία της απόκτησης του Ντεσόν Τόμας, ενός παίκτη για τον οποίο έχει πολύς λόγος σχετικά με τη θέση που αγωνίζεται αξίζει να «αγγίξουμε» αυτό το θέμα και να ανοίξουμε τον φάκελο των παραπάνω της μίας θέσεων και των πολυδιάστατων ρόλων που θα έχουν φέτος οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ, δίνοντάς του έτσι την ευκαιρία να χρησιμοποιεί διαφορετικά σχήματα και πρόσωπα.

Πρόκειται για μία συνθήκη που αποτελεί πολυτέλεια για κάθε προπονητή που θέλει να ακολουθεί τους «νόμους» του σύγχρονου μπάσκετ και να διαφοροποιεί τα συστήματά του ανάλογα με τις συνθήκες, τις ανάγκες και την εξέλιξη ενός αγώνα. Η ομάδα του «τριφυλλιού» διαθέτει πολλούς τέτοιους παίκτες στο ρόστερ της. Παίκτες που μπορούν να καλύψουν αρκετές θέσεις, να υπηρετήσουν διαφορετικούς ρόλους και να δημιουργήσουν ξεχωριστά σχήματα μέσα στο παρκέ, δημιουργώντας έτσι ένα πολυδιάστατο υλικό στα χέρια του προπονητή τους.

Διαβάστε περισσότερα στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου