ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ… ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι στα… κάγκελα και αυτό φαίνεται από τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία συνεχίζουν να εξαφανίζονται από τους «πράσινους» πιστούς που δεν περιμένουν το επόμενο όνομα παίκτη για να κλείσουν θέση στο ΟΑΚΑ.

Τρέλα που δεν κοστολογείται και δεν… περιμένει!

Η αγάπη του κόσμου για την ομάδα είναι τέτοια που δεν μπορεί να αποτιμηθεί σε ευρώ, αλλά ούτε και να μετρηθεί από καμία μονάδα μέτρησης… πίστης και αφοσίωσης. Αν, ωστόσο, θέλουμε να την αξιολογήσουμε έστω και προσεγγιστικά, η πανηγυρική επιβεβαίωση έρχεται από τα εισιτήρια διαρκείας που φεύγουν κάθε καλοκαίρι, με αποκορύφωμα το φετινό, το οποίο έχει ανεβάσει τον πήχη στα… ύψη!

Τόσο που, από τη μία προϊδεάζει για «κατάρριψη» του περσινού ρεκόρ των πωλήσεων διαρκείας, ενώ απειλεί να «σπάσει» ένα νέο, εντυπωσιακό, ιστορικό! Είναι τέτοια η… τρέλα του κόσμου, είναι τέτοιος ενθουσιασμός του για την ομάδα που «χτίζει» η διοίκηση του «τριφυλλιού», είναι τέτοια η αδημονία τους να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας και να τη στηρίξουν, που φέτος οι «πράσινοι» πιστοί έχουν βαλθεί να… εξαντλήσουν την παράνοιά τους και να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους

Διαβάστε περισσότερα στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορει!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 23 Αυγούστου