ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Οι υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο Ελλάδας θα αρχίσουν στις 3 Οκτωβρίου απέναντι σε ομάδα Α2 ή Β’ Εθνικής. Με τον νικητή του Προμηθέας – Άρης στα προημιτελικά, ξανά εκτός έδρας.

Παναθηναϊκός: Ξεκινάει εκτός έδρας στο Κύπελλο

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών. Ο Παναθηναϊκός, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες της Basket League, μπαίνει στη διαδικασία από τη φάση των «16». Το πρώτο παιχνίδι που θα δώσει ο Παναθηναϊκός για το θεσμό, του οποίου είναι πολυνίκης, θα είναι στις 3 Οκτωβρίου εκτός έδρας. Αντίπαλος μια από τις ομάδες Α2 ή Β’ Εθνικής που θα έχει καταφέρει να φτάσει ως τη φάση των «16». Οι υποψήφιοι αντίπαλοι, είναι 24 και μετά από τους μεταξύ τους αγώνες και τις διασταυρώσεις, θα προκύψει κι αντίπαλος του Παναθηναϊκού.

Στην επόμενη φάση, καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο Παναθηναϊκός θα βρει στον δρόμο του ομάδα από τη Basket League σε κάθε περίπτωση. Η κλήρωση φέρνει στον δρόμο των πρωταθλητών Ελλάδας τον νικητή του ζευγαριού Προμηθέας – Άρης με τον αγώνα να διεξάγεται στις 3 ή 4 Νοεμβρίου σε Πάτρα ή Θεσσαλονίκη, ανάλογα με την ομάδα που θα προκριθεί.

Από εκεί και πέρα, τα ημιτελικά είναι προγραμματισμένα για τις 13 Φεβρουαρίου, ενώ ο τελικός για τις 17 Φεβρουαρίου του 2019. Για την ημιτελική φάση, θα διεξαχθεί νέα κλήρωση όταν θα έχουν προκύψει οι τέσσερις ομάδες που θα φτάσουν σε αυτή.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Ιουλίου