ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΕΚΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Το «τριφύλλι» θα ξεκινήσει την πορεία του για την διατήρηση των «σκήπτρων» στην Ελλάδα από το ΟΑΚΑ όπως βγήκε μετά από τον κλειδάριθμό που τράβηξε ο Μάνος Παπαδόπουλος κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου, ενώ την 6η αγωνιστική θα φιλοξενήσει με κόσμο τον Ολυμπιακό 

Παναθηναϊκός: Έκτη αγωνιστική με Ολυμπιακό

Στο «σπίτι» του θα ξεκινήσεις τις υποχρεώσεις του στο Πρωτάθλημα του 2018-2019 ο Παναθηναϊκός μιας και πήρε το νούμερο «6» στον κλειδάριθμο που τράβηξε ο Μάνος Παπαδόπουλος στη σημερινή κλήρωση της διοργάνωσης που διεξήχθη στο Σούνιο. Βάση του αρχικού προγράμματος που είχε βγάλει ο ΕΣΑΚΕ πριν από την κλήρωση ο συγκεκριμένος αριθμός θα έπαιζε πρώτη αγωνιστική εντός έδρας. Αντίπαλος του θα είναι ο Ήφαιστος Λήμνου του Σωτήρη Μανωλόπουλου. 

Από εκει και πέρα όπως τα έβγαλε η κλήρωση το "τριφύλλι"¨θα υποδεχθεί στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ με τον κόσμο να δίνει κανονικά το παρών μιας και θα έχει λήξει η ποινή που είχε επιβληθεί στους «πράσινους». Παράλληλα ο Παναθηναϊκός θα παίξει με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής. 

 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου