ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΕΚΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Το «τριφύλλι» θα ξεκινήσει την πορεία του για την διατήρηση των «σκήπτρων» στην Ελλάδα από το ΟΑΚΑ όπως βγήκε μετά από τον κλειδάριθμό που τράβηξε ο Μάνος Παπαδόπουλος κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου, ενώ την 6η αγωνιστική θα φιλοξενήσει με κόσμο τον Ολυμπιακό 

Παναθηναϊκός: Έκτη αγωνιστική με Ολυμπιακό

Στο «σπίτι» του θα ξεκινήσεις τις υποχρεώσεις του στο Πρωτάθλημα του 2018-2019 ο Παναθηναϊκός μιας και πήρε το νούμερο «6» στον κλειδάριθμο που τράβηξε ο Μάνος Παπαδόπουλος στη σημερινή κλήρωση της διοργάνωσης που διεξήχθη στο Σούνιο. Βάση του αρχικού προγράμματος που είχε βγάλει ο ΕΣΑΚΕ πριν από την κλήρωση ο συγκεκριμένος αριθμός θα έπαιζε πρώτη αγωνιστική εντός έδρας. Αντίπαλος του θα είναι ο Ήφαιστος Λήμνου του Σωτήρη Μανωλόπουλου. 

Από εκει και πέρα όπως τα έβγαλε η κλήρωση το "τριφύλλι"¨θα υποδεχθεί στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ με τον κόσμο να δίνει κανονικά το παρών μιας και θα έχει λήξει η ποινή που είχε επιβληθεί στους «πράσινους». Παράλληλα ο Παναθηναϊκός θα παίξει με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής. 

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 20 Νοεμβρίου