ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ο ΕΡΓΑΣΙΟΜΑΝΗΣ ΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΟΓΛΟΥ

Ο Ντίνος Μήτογλου βρίσκεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και στο Πανεπιστήμιο Wake Forest, όπου και δουλεύει ατομικά, καθημερινά προκειμένου να γυρίσει πιο δυνατός και έτοιμος για μία ακόμα πιο απαιτητική χρονιά στον Παναθηναϊκό.

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Ο εργασιομανής Ντίνος Μήτογλου

Όταν ο Παναθηναϊκός έπαιρνε πέρυσι τον Ντίνο Μήτογλου, σε μία νέα του επένδυση στη νεανική και ελληνική γενιά, έβλεπε στα μάτια του ένα τεράστιο πρότζεκτ, στο οποίο υπολογίζει και πάνω στο οποίο θέλει να «χτίσει» έναν παίκτη-πρωταγωνιστή για το μέλλον. Όπως έλεγαν οι «πράσινοι» μάλιστα, στο πρόσωπο του 21χρονου φόργουορντ έβλεπαν τον διάδοχο του Αντώνη Φώτση, δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερες προσδοκίες αλλά και απαιτήσεις για την εξέλιξή του.

Τη χρονιά που πέρασε, την πρώτη του στο κορυφαίο επίπεδο, αλλά και πρώτη του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, ο Ντίνος Μήτογλου δικαίωσε (στο βαθμό που αγωνίστηκε) τις προσδοκίες και επιβεβαίωσε (για την ώρα) τους «πράσινους», επιδεικνύοντας το ταλέντο του αλλά και δείχνοντας ότι έχει πολύ μεγάλο και λαμπρό μέλλον μπροστά του.

Όσες φορές του δόθηκε η ευκαιρία, τόσο στην Ευρώπη, μα ακόμα περισσότερο στην Ελλάδα, την… άρπαξε από τα μαλλιά, συστήνοντας σε όλους κάποια πρώτα στοιχεία των αγωνιστικών του χαρακτηριστικών, της προσωπικότητάς του αλλά και του μακρύ δρόμου που έχει μπροστά του.

Διαβάστε περισσότερα στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου