ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS: ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΓΕΩΡΓ. ΚΑΙ ΑΙΚ. ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑ Ο ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ (VIDEO+PHOTOS)

Άλλη μία εξαιρετική κίνηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods!

Παναθηναϊκός Superfoods: Στο ίδρυμα Γεωργ. και Αικ. Χατζηκώνστα ο Βουγιούκας (video+photos)

Στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεών της, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods βρέθηκε στο ίδρυμα Γεωργίου και Αικατερίνης Χατζηκώνστα μέσω του αρχηγού της ομάδας, Ίαν Βουγιούκα. Ο Έλληνας σέντερ επισκέφτηκε το ίδρυμα, όπου μίλησε με τα παιδιά, τους μοίρασε δώρα, αλλά και έπαιξαν μπάσκετ όλοι μαζί.

«Ήταν μία γεμάτη και τρομερή εμπειρία. Δώσαμε κάποια δώρα στα παιδάκια, παίξαμε λίγο μπάσκετ. Γίνεται τρομερή δουλειά εδώ και ξέρουμε πως, όπως σχεδόν σε κάθε κλάδο της Ελλάδας υπάρχουν προβλήματα, όμως με τους λίγους πόρους που έχουν, κάνουν το καλύτερο δυνατό, φτιάχνοντας ένα πολύ ωραίο και όμορφο περιβάλλον για τα παιδιά», ανέφερε στις δηλώσεις του ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Superfoods.

Από τη μεριά του, ο πρόεδρος του ιδρύματος Γεωργ. και Αικ. Χατζηκώνστα, Νικόλαος Κουρέτας, τόνισε: «Θέλω να ευχαριστώσω τον Ίαν Βουγιούκα και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την επίσκεψη στους χώρους του ιδρύματος. Όπως είδατε το ίδρυμα Χατζηκώνστα φιλοξενεί γύρω στα 65 παιδιά σε μόνιμη βάση και έχει άλλα 180 σε ένα πρόγραμμα εξωτερικών οικοτρόφων που έχουμε. Οι πόροι είναι δυστυχώς όλο και πιο δύσκολο να βρεθούν, λειτουργούμε με δικούς μας πόρους και κάποιες ενέργειες σαν τις δικές σας, με δωρεές και την παρουσίας σας δίπλα στα παιδιά, μας βοηθούν πολύ στη λειτουργία του ιδρύματος.»

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου