«ΑΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ, ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ Ο ΚΟΠΟΝΕΝ»

Ο Δημήτρης Κοντός ανέφερε πως αν δεν βρεθεί λύση με τον Νίκο Παππά, τότε ο Παναθηναϊκός Superfoods θα κινηθεί για τον Πέτερι Κόπονεν.

«Αν χαλάσει οριστικά του Παππά, σε πρώτο πλάνο ο Κόπονεν»

Με δηλώσεις του στον «ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6», ο Δημήτρης Κοντός τόνισε πως υπάρχουν ακόμη πιθανότητες για νέες συζητήσεις με την πλευρά του Νίκου Παππά, ενώ σε περίπτωση οριστικού «ναυαγίου», τότε το «τριφύλλι» θα στρέψει το βλέμμα του προς τον Σουηδό «μπόμπερ».

«Να δώσουμε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, 4-5 μέρες. Είναι δύο πλευρές που γνωρίζονται καλά και υπάρχει περίπτωση επαναπροσέγγισης. Επειδή πρόκειται για τον Παππά και τον Παναθηναϊκό, αφήνω ένα περιθώριο. Δεν θα απέκλεια να υπάρξει επαναπροσέγγιση σε προσωπικό επίπεδο», ανέφερε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στις φήμες για τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη:

«Δεν έχει συνδεθεί το θέμα Λαρεντζάκη με τον Παππά. Αν στραβώσει οριστικά του Παππά, ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει να κινηθεί για τον Κόπονεν. Είναι πιο έτοιμος παίκτης. Πάντως και ο Λαρεντζάκης έχει θέση σε ρόστερ ομάδας Ευρωλίγκας».

Τέλος, όσον αφορά τις δηλώσεις του Μάικ Τζέιμς, ο Δημήτρης Κοντός σχολίασε: «Το θέμα Τζέιμς το ανακινεί ο ίδιος. Ακόμη και απεριόριστο μπάτζετ να είχε ο Παναθηναϊκός, είναι αμφίβολο αν θα τον κρατούσε. Ο Παναθηναϊκός πάει σε άλλο πλάνο. Δεν το συζητάμε πως είναι παικτάρα, αλλά η τρέλα που κουβαλά δεν είναι εύκολη να τη διαχειριστείς όλη τη χρονιά».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου