ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΤΛΟΙ! (PHOTOS)

Σαν σήμερα το 2012 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε την σκυτάλη από τον Παύλο και τον Θανάση, συνεχίζοντας να οδηγεί τον Παναθηναϊκό στην κορυφή.

Παναθηναϊκός: Έξι χρόνια Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έξι χρόνια τίτλοι! (photos)

Σήμερα συμπληρώνονται έξι χρόνια από την ημέρα που ανέλαβε τις τύχες του μπασκετικού Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, παίρνοντας την σκυτάλη από τον Παύλο και τον  Θανάση.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατάφερε να οδηγήσει την σπουδαιότερη ελληνική ομάδα σε δύο απανωτά νταμπλ παρά τις αντιξοότητες που υπήρχαν, αποδεικνύοντας με ποικίλους τρόπους την αγάπη του και την τρέλα του για τον «σύλλογο μεγάλο», ενώ συνολικά στα έξι αυτά χρόνια, ο Παναθηναϊκός του Δημήτρη κυριάρχησε εντός των συνόρων, κατακτώντας συνολικά 9 από τους 12 διαθέσιμους τίτλους! Ένα ποσοστό, δηλαδή, που φτάνει στο 75% επιτυχίας αναφορικά με την… άρση τροπαίων!

Έτσι, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε αυτά τα έξι χρόνια έχει κάνει πραγματικότητα τη δήλωση που είχε κάνει σαν σήμερα το 2012 στην οποία ανέφερε: «Δική μου πρόθεση είναι να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στην αυτοκρατορία του Παναθηναϊκού και υπόσχομαι πως θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να συμβεί αυτό».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου