ΠΑΣΚΟΥΑΛ: «ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ»

Ο Τσάβι Πασκουάλ  μοίρασε σε όλους συγχαρητήρια ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις δύσκολες στιγμές που περνάει η οικογένεια Γιαννακόπουλου μετά την τεράστια απώλεια του πατριάρχη της, Παύλου.

Πασκουάλ: «Περήφανοι που δώσαμε χαρά στην οικογένεια Γιαννακόπουλου»

 «Κάναμε πολύ καλή σεζόν και μας επέτρεψε αυτό να έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας. Να τους συγχαρώ για την δουλειά που κάνανε όλη την χρονιά στην Ευρωλίγκα. Είχαμε και εκεί το πλεονέκτημα αλλά δεν καταφέραμε να περάσουμε. Όμως αποδεικνύει το πόσο καλή δουλειά κάναμε για να φτάσουμε μέχρι εκεί» είπε αρχικά και πρόσθεσε «Να συγχαρώ την οικογένεια Γιαννακόπουλου που περνάει πολύ δύσκολες στιγμές και είμαστε περήφανοι που τους κάναμε χαρούμενους. Και φυσικά πώς να μην συγχαρώ τον απίστευτο κόσμο μας που μας έχει βοηθήσει σε όλα τα παιχνίδια. Δημιούργησε και απόψε μια φανταστική ατμόσφαιρα.

Να συγχαρούμε και τον Ολυμπιακό που μας δυσκόλεψε πολύ και έπρεπε να προσπαθήσουμε πολύ για να κερδίσουμε. Τα πρώτα 20 λεπτά ήταν τυπικά ενός τελικού. Πολλά λάθη, πολλά άστοχα τρίποντα και πολύ εκνευρισμό… Από την άλλη όταν καταφέραμε να περάσουμε μπροστά πήραμε ώθηση από ένα τρίποντο του Ρίβερς και μπορέσαμε να βάλουμε τις βάσεις για την νίκη. 

Σημερα ήταν πολύ σημαντική η παρουσία του. Κάποτε θυσιάζεις κάποιους παίκτες για να πάρεις ένα πλεονέκτημα. Ο Νίκος ήταν πολύ σημαντικός…

Θεωρώ ότι στο πρώτο μέρος κάναμε καλύτερο παιχνίδι απ ότι δείχνουν οι πόντοι που σκοράραμε. Χάσαμε πολλά ελεύθερα τρίποντα και 6-7 σουτ κάτω από το καλάθι. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο εύστοχοι αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση και καταφέραμε να ξεφύγουμε.

Σε ότι αφορά το πρώτο ματς έχω την εμπειρία να ξέρω πως κάθε ματς είναι σημαντικό. Άλλαξα την προσέγγιση, παίξαμε διαφορετικά και στο δεύτερο καταφέραμε να κερδίσουμε.

Να πάρουμε μερικές ημέρες να σκεφτούμε και να ηρεμήσουμε για να δούμε πως σκέφτεται ο καθένας την ομάδα. Κατ αρχάς θα πρέπει να απολαύσουμε την στιγμή και στη συνέχεια να πάρουμε και τις αντίστοιχες αποφάσεις.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου