Η ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (VIDEOS)

Ο Ολυμπιακός πήγε να… τινάξει στον αέρα τον πέμπτο τελικό, όμως, η παρέμβαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ήταν καταλυτική και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Η άμεση παρέμβαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου (videos)

Σε αντίθεση με όσα γίνονται στο ΣΕΦ, όπου κάθε φορά παρακολουθούμε το τοπίο να είναι πολεμικό, την αποστολή του Παναθηναϊκού να δέχεται επιθέσεις και το γήπεδο να γίνεται… καλοκαιρινό χωρίς να εμφανίζεται ΚΑΝΕΝΑΣ από τη διοίκηση του Ολυμπιακού, στο ΟΑΚΑ η «πράσινη» ΚΑΕ φρόντισε έτσι ώστε να μην χαλάσει το κλίμα στον πέμπτο τελικό.

Όταν ο Ολυμπιακός απείλησε να τινάξει τα πάντα στον αέρα φεύγοντας από το παρκέ λίγο πριν αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο, χωρίς ουσιαστικά αιτία παρά μόνο με αφορμές που επικαλέστηκαν, ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός φρόντισε έτσι ώστε να μην συμβεί το παραμικρό…

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατέβηκε στο παρκέ, μίλησε με τους αρμόδιους αλλά και με τον κόσμο της ομάδας. Ζήτησε να σταματήσει το παραμικρό, έτσι ώστε να μην δοθεί καμία αφορμή στον Ολυμπιακό να το σκάσει, με την παρουσία του να διασφαλίζει πως δεν θα γίνει το παραμικρό και τον αγώνα να συνεχίζεται κανονικά.

Δείτε τα βίντεο…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
VIDEO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου