ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»

Μετά το τέλος της κλήρωσης των διαιτητών του πέμπτου τελικού, ο Μάνος Παπαδόπουλος απάντησε εκ νέου στα όσα υποστηρίζει η πλευρά του Ολυμπιακού.

Παπαδόπουλος: «Δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα στον Ολυμπιακό»

Από το πρωί της Παρασκευής (15/06) έχει αρχίσει να διαμαρτύρεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με ανακοινώσεις αλλά και θέσεις των εκπροσώπων της στην κλήρωση των διαιτητών, για τον πέμπτο τελικό με τον Παναθηναϊκό Superfoods στο ΟΑΚΑ. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν λόγο για απαίτηση από πλευράς τους να οριστούν διεθνείς διαιτητές, κάτι που έγινε, χωρίς όμως και πάλι να φανούν πως ικανοποιήθηκαν αφού συνέχισαν τις κατηγορίες προς την ΚΕΔ/ΕΟΚ λέγοντας ότι είναι ασύδοτη και παρανομεί.

Στη στάση αυτή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, απάντησε με δήλωσή του Μάνος Παπαδόπουλος που εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό Superfoods στην κλήρωση. «Για μια ακόμα φορά είμαστε στο ίδιο έργο θεατές, η επιθυμία του Ολυμπιακού ήταν να υπάρχουν διεθνείς διαιτητές, κάτι που συνέβη. Την άλλη φορά να μας πουν ποιους εννοούν ακριβώς για να μην γίνει κάποιο λάθος. Δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα κι όταν λένε ότι η ΚΕΔ παρανομεί, προφανώς εννοούν ότι δεν σέβεται τις επιθυμίες του Ολυμπιακού και όχι του ΑΣΕΑΔ», είπε χαρακτηριστικά.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 17 Νοεμβρίου