«ΜΕ ΛΕΝΕ ΡΙΖΟ ΚΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΤΑ ΓΥΡΙΖΩ, ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ»

Ο Μάνος Παπαδόπουλος εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό Superfoods στην κλήρωση των διαιτητών του πέμπτου τελικού κι αποστόμωσε τους προκλητικούς παράγοντες της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

«Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω, το δόγμα του Ολυμπιακού»

Στα γραφεία της ΕΟΚ διεξήχθη η κλήρωση για τους διαιτητές του πέμπου τελικού, που θα κρίνει και τον πρωταθλητή στη Basket League, με τον Ολυμπιακό να εκπροσωπείται μετά από καιρό από τους Σταυρόπουλο και Σκινδήλια. Οι παράγοντες των «ερυθρόλευκων» για ακόμα μια φορά, σε συνέχεια της ανακοίνωσης της Πειραϊκής ΚΑΕ το πρωί της Παρασκευής, ήταν προκλητικοί. Σε ερώτηση που τους έγινε για το πως αποφάσισαν να δώσουν το «παρών» στην κλήρωση ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα απείχαν, απάντησαν «Ήρθαμε γιατί θέλουμε να είμαστε αυτόπτες μάρτυρες της ασυδοσίας της ΚΕΔ».

Την απάντηση αυτή, δεν άφησε ασχολίαστη ο Μάνος Παπαδόπουλος, που δίνει το «παρών» εκπροσωπώντας την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods. «Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω. Αυτό είναι το δόγμα που ακολουθεί πιστά η ΚΑΕ Ολυμπιακός», είπε χαρακτηριστικά βάζοντας στη θέση τους τους παράγοντες της ομάδας του λιμανιού.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 17 Νοεμβρίου