ΑΛΗΤΕΣ!

Σώμος και Κορομηλάς αισχρά και απροκάλυπτα βοήθησαν τον Ολυμπιακό να κάνει το 2-2 στη σειρά των τελικών με μια αλήτικη διαιτησία στο ΣΕΦ!

Αλήτες!

Τα όσα έκαναν στον τέταρτο τελικό οι Νίκος Σώμος και Ηλίας Κορομηλάς, δεν μπορούν παρά να χαρακτηριστούν με μια και μοναδική λέξη: Αλητεία! Ξεκάθαρα. Χωρίς περιστροφές. Η μανία τους να δώσουν στον Ολυμπιακό τη νίκη με το έτσι θέλω, τους εξέθεσε ανεπανόρθωτα στα μάτια όλης της Ελλάδας, στα μάτια όλων όσοι παρακολούθησαν το θέατρο του παραλόγου που έστησαν στο ΣΕΦ για να μην γίνει… καλοκαιρινό για ακόμα μια φορά, αφού η καταστροφή του είχε αρχίσει περίπου μια ώρα πριν γίνει το τζάμπολ.

Οι εφευρέσεις τους αλλά και η προκλητικότητά τους σε βάρος του Παναθηναϊκού σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν άνευ προηγουμένου. Τα συνεχόμενα σφυρίγματα, που απέφεραν στο φινάλε 43 βολές στον Ολυμπιακό, προκάλεσαν ακόμα και τους πλέον ψύχραιμους στο «πράσινο» στρατόπεδο. Αποκορύφωμα ήταν η τεχνική ποινή με την οποία χρέωσαν τον Μάνο Παπαδόπουλο που ήταν στον πάγκο της ομάδας, ενώ είχαν προηγηθεί τα – για γέλια και για κλάματα – σφυρίγματά τους στις φάσεις όπου χρεώθηκαν με τέταρτο φάουλ Καλάθης και Λοτζέσκι, σταματώντας ουσιαστικά την ανατροπή που είχε ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός.

Η σημερινή – μνημείο αλητείας – διαιτησία των Σώμου και Κορομηλά, θα περάσει στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, αφού αποτελεί… οδηγό για το πως μπορεί να δώσει κανείς με το έτσι θέλω τη νίκη σε μια ομάδα ανήμπορη να κερδίσει τον οποιονδήποτε χωρίς βοήθεια…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 21 Μαίου