Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΟΠΑΔΟΥΣ: «ΘΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ» (VIDEO)

Η στιγμή που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στον κόσμο του Παναθηναϊκού που βρέθηκε στο Α’ νεκροταφείο για το ύστατο χαίρε στον πατέρα του, και μεγαλύτερο αθλητικό παράγοντα στην ιστορία της Ελλάδας, Παύλο.

Δ. Γιαννακόπουλος σε οπαδούς: «Θα σας αγαπάει από εκεί που είναι» (video)

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού έκαναν «πράσινη» όλη την Αθήνα για το τελευταίο αντίο στον Παύλο Γιαννακόπουλο. Με μια τεράστια μηχανοκίνητη πορεία, συνόδευσαν τον μεγαλύτερο παράγοντα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού στην τελευταία του κατοικία. Ο κόσμος του «τριφυλλιού» μέχρι την τελευταία στιγμή έδειξε την απίστευτη αγάπη του και παρά την οδύνη που βίωνε, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήγε προς το μέρος τους όταν η πομπή έφτασε στο Α’ νεκροταφείο έτσι ώστε να τους πει το δικό του «ευχαριστώ».

Μέσα σε πολύ φορτισμένο κλίμα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε στον κόσμο: «Σας αγαπούσε τόσο πολύ. Εσείς του δίνατε δύναμη. Πραγματικά σας αγαπούσε και τον αγαπούσατε πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ γι' αυτό που κάνατε. Έκανε για τον Παναθηναϊκό ότι μπορούσε. Να είσαστε περήφανοι, σας αγαπάει εκεί που είναι». Αμέσως μετά ο κόσμος φώναξε για άλλη μια φορά «Αθάνατος» για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, ενώ εξέφρασε ξανά τη στήριξή του στον Δημήτρη…

Δείτε το

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
Video 1

Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε οργανωμένους

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 16 Ιουλίου