ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: «ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ» (VIDEO)

Ο Τάκης Τριαντόπουλος βρέθηκε στην Μητρόπολη Αθηνών για το «ύστατο χαίρε» στον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Τριαντόπουλος: «Θα μείνει για πάντα στην ιστορία ο Παύλος Γιαννακόπουλος» (video)

«Δεν υπάρχουν λόγια για να πούμε αυτό που νιώθουμε σήμερα. Είναι φτωχά τα λόγια για να περιγράψουν το μεγαλείο του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ότι και να πούμε είναι λίγο. Έχει αφήσει μεγάλη παρακαταθήκη και τεράστιο έργο. Θα μείνει για πάντα στην ιστορία», ήταν τα πρώτα του λόγια του CEO της DPG.

Και συνέχισε: «Είναι συγκλονιστικό πως ο κόσμος βρίσκεται εδώ για το τελευταίο αντίο στον Παύλο Γιαννακόπουλο. Εμείς κάνουμε ότι μπορούμε για να μπορέσει ο κόσμος να βρεθεί εδώ χωρίς να ταλαιπωρηθεί, αλλά και απομακρυσμένα σ’ όλον τον κόσμο με την κάλυψη αυτού του δυσάρεστου γεγονότος».

Ακόμα, ο Τάκης Τριαντόπουλος, ανέφερε: «Θέλω κι από εδώ να πω συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Εμείς θα στηρίζουμε την οικογένεια και την προσπάθεια που κάνει για να κάνουμε ότι καλύτερο για την συνέχεια του έργου και της προσπάθειας του Παύλου Γιαννακόπουλου. Για τον Παναθηναϊκό, για τον ελληνικό πολιτισμό και το ελληνικό επιχειρείν».

Αναφορικά με την σχέση του με τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τόνισε: «Το θεωρώ ευλογία που γνώρισα τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Από την πρώτη στιγμή που τον συνάντησα και μου έσφιξε το χέρι. «Τιμή μου που σας γνωρίζω», μου είπε. Αυτός ήταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος και το εννοούσε».

Παράλληλα, μίλησε και για την παρουσία του κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα: «Είναι απίστευτες οι αντιδράσεις και η στήριξη του κόσμου. Τις επόμενες ώρες θα έχουμε μεγαλύτερη προσέλευση και λατρεία στον Παύλο Γιαννακόπουλο».

Τέλος, ο Τάκης Τριαντόπουλος ανέφερε: «Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να αποτίσουμε φόρο τιμής στον Παύλο Γιαννακόπουλο. Θα φτάσουμε μέχρι εκεί που δεν ενοχλήσουμε την οικογένεια και ο κόσμος θα το καταλάβει. Κάποιες στιγμές είναι ιδιωτικές. Είναι δύσκολες οι στιγμές και ο κόσμος το σέβεται και σέβεται την οικογένεια και τον Παύλο Γιαννακόπουλο».

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 20 Ιανουαρίου