ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ: «ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΤΕΡΑΣ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ» (VIDEO)

Εμφανώς συγκινημένος ο Ανδρέας Παπαντωνίου ο οποίος αποχαιρέτησε τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Παπαντωνίου: «Για εμάς ήταν πατέρας ο Παύλος Γιαννακόπουλος» (video)

Αναλυτικά τα όσα είπε ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του «τριφυλλιού»:

«Νιώθω μεγάλη συγκίνηση γιατί το χτύπημα ήταν διπλό καθώς έφυγε και ο αδερφός του Βουρτζούμη. Εγώ ήμουν από μικρός στον Παναθηναϊκό. Το 1970 τον είχαμε πάντα δίπλα μας μέχρι το 1982 που έμεινα στον Παναθηναϊκό. Για εμάς ήταν πατέρας. Είναι μεγάλη ιστορία ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας μαζί με τον Απόστολο Νικολαΐδη στον Παναθηναϊκό.

Ήμασταν αδελφικά σωματεία με το Μαρούσι δεν υπήρχε κόντρα. Αλλά με την οικογένεια ήμασταν φίλοι. Ειδικά με τον Θανάση λέγαμε πολλά. Ειδικά στα μεταξύ μας ματς του έκανα πλάκα τον πείραζα. Ήταν ιδιαίτερες οι σχέσεις και οι στιγμές. Μικρός που πήραμε το πρώτο Κύπελλο στο Καλλιμάρμαρο το 1979 μας πήγε σε κέντρο μας κέρασε, μας έδωσε πολλά πράγματα. Αγαπούσε την ομάδα και ήταν κοντά μας. Ήταν από τους αγνούς Παναθηναϊκούς όπως ήμασταν και εμείς που δεν παίζαμε για τα λεφτά. Συγκινήθηκα όταν είδα προχθές την εκπομπή στον Ταγματάρχη κατάλαβα για μια ακόμα φορά πόσο αγνός άνθρωπος ήταν και πόσο αγαπούσε τον Παναθηναϊκό.

Να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει, να τον θυμόμαστε και εύχομαι ο Δημήτρης να πάρει τα χαρακτηριστικά του πατέρα του και να γίνει σαν αυτόν».

Δείτε το βίντεο.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 25 Μαίου