ΠΑΣΚΟΥΑΛ: «ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ»

Ο Τσάβι Πασκουάλ αφιέρωσε τη νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods επί του Ολυμπιακού στην οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Πασκουάλ: «Να τιμήσουμε τη μνήμη του με τον τίτλο»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Καταλανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να εκφράσω προσωπικά αλλά και ως ομάδα τα συλλυπητήρια για τον χαμό του Παύλου Γιαννακόπουλου. Είναι μεγάλη η συντριβή μας και εκφράζουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη σε αυτόν και την οικογένειά του. Ελπίζουμε να τιμήσουμε τη μνήμη του και την οικογένεια του με την κατάκτηση του τίτλου που θα είναι δύσκολο να πετύχουμε, αλλά θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε. Η εξέλιξη του παιχνιδιού στη μεγαλύτερη διάρκεια ελεγχόταν από εμάς, είχαμε την πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο μέρος. Παίξαμε καλή άμυνα σε όλο το παιχνίδι. Δεν χάσαμε μπάλες και κάναμε μόνο πέντε λάθη. Χάρη σε αυτό ελέγξαμε το παιχνίδι. Το μόνο ψεγάδι ήταν οι χαμένες βολές που δεν μας επέτρεψαν να έχουμε μεγαλύτερο έλεγχο».

Αν περιμένει αλλαγές από τον Ολυμπιακό σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και για την αστοχία της ομάδας του στις βολές: «Το ποσοστό των ελευθέρων βολών το έβλεπα σε όλο το παιχνίδι. Είναι σαν ένα είδος ιού που έχουμε κολλήσει. Το πιο σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να παίξουμε καλά, να έχουμε την πρωτοβουλία και ήμασταν καλά αγωνιστικά σήμερα. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα με πολύ μεγάλες δυνατότητες. Έχει παρατάξει διάφορα σχήματα. Εμείς από την πλευρά μας κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αντιμετωπίσουμε αυτά τα σχήματα. Το επόμενο παιχνίδι θα είναι εντελώς διαφορετικό, θα δούμε πως θα εξελιχθεί».

Για τη χρησιμοποίηση του Λοτζέσκι και του Ρίβερς και τι είπε στους παίκτες του: «Προετοιμάζουμε το παιχνίδι έχοντας στο μυαλό μας να παίξουμε με τους παίκτες μας και να πάρουμε το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι και θα πρέπει να το ακολουθούμε για να φτάσουμε στον στόχο μας».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από το βαθμό συγκέντρωσης που είχε η ομάδα του: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό. Σήμερα κάναμε πλήρες και συμπαγές παιχνίδι. Όλη η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη. Ψάξαμε τη νίκη με το σωστό τρόπο, δεν περιμέναμε τα πράγματα να έρθουμε σ’ εμάς αλλά εμείς πήγαμε για τη νίκη και είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτό».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου